Unieke houten oplossingen, Tablazz, houten vloer

  • Tablazz
    Ringbaan-Zuid 376
    5022 GA Tilburg

Unieke houten oplossingen | Tablazz

Een oase van rust in je eigen tuin, genieten van een ijskoud glas rosé op het terras met vrienden of familie, wakker worden met een uitgebreid ontbijt in de tuin met het hele gezin, dat is pas ontspannen… De unieke houten oplossingen van Tablazz dragen bij aan een mooie en fijne woning waar je kunt ontspannen na een drukke dag, dat maakt het leven net wat aangenamer.

Binnen en buiten

Tablazz Unique Wood Solutions is dé groothandel in unieke houten oplossingen voor binnen en buiten. Tablazz is ontstaan vanuit de missie: Het creëren van een unieke en onderscheidende basis voor een prachtig en spraakmakend interieur en exterieur.

Unieke houten oplossingen, Tablazz, houten vloer

Ontstaan

Het is opgericht in 2006 door Danny Swaans vanuit zijn liefde voor in- en exterieur design. ‘Met mijn parketzaak Tida Parket werd deze missie volledig uitgedragen op het gebied van interieur. Echter waren er nog geen goede alternatieven voor een strak en mooi buitenparket, totdat ik het hoogwaardige Classic buitenparket systeem ontdekte.’

Systeem

Met dit systeem werd het mogelijk een buitenparket te installeren zónder hinderlijke schroeven in het zicht. Het strakke buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer. Sinds 2006 is Tablazz gegroeid van een leverancier van buitenparket tot een totaalleverancier van unieke houtproducten.

Unieke houten oplossingen, Tablazz, houten vloer

Reclaimed Wood

‘Naast het Buitenparket leveren we een bijzondere collectie Reclaimed Wood voor (interieur) vloeren en wanden, en een collectie gevelbekleding. Met de Reclaimed Wood collectie is het zelfs mogelijk om 200 jaar geschiedenis in huis te halen. Dit is authenticiteit van de bovenste plank. Wat ooit een whiskeyvat of vissersboot was, is nu een unieke vloer of wand die elk interieur naar een hoger niveau brengt.’

Tekst: Milou Vogels
Fotografie: Tablazz

___

Meer projecten zien van Tablazz?