Unieke houten sectionaaldeur, Different Doors, houten sectionaaldeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Unieke houten sectionaaldeur | Different Doors

Deze gemoderniseerde jaren ’70 bungalow is voorzien van prachtig maatwerk geleverd door Different Doors. Zij hebben deze woning voorzien van een houten sectionaaldeur, houten voordeur en loopdeur. De garagedeur zorgt voor een unieke uitstraling door de lichte kleur en het houtgebruik. Door de strakke afwerking van de deuren en de rechte lijnen van de woning, heeft deze bungalow een moderne uitstraling. Het gebruik van hout, zwart en wit op de muren zorgen voor een bijzonder contrast.

Sectionaaldeur

Different Doors heeft voor deze woning delen van Afrormosia hout gebruikt. Dit is een duurzame houtsoort en daardoor geschikt als voordeur, garagedeur of gevelbekleding. Door de horizontale plaatsing van het hout, wordt de breedte van de woning extra benadrukt. De houten sectionaaldeur zorgt ervoor dat je de deur met één druk op de knop kunt openen. Dit kan met de draadloze handzender vanuit de auto of via de draadloze drukknop die zich in de woning bevindt. Doordat de planken tussen de panelen horizontaal zijn geplaatst, zijn de naden bijna onzichtbaar. De panelen schuiven naar boven in plaats van naar buiten wat ervoor zorgt dat de ruimte voor en in de garage optimaal benut kan worden.

Unieke houten sectionaaldeur, Different Doors, houten sectionaaldeur

 

Alles is mogelijk

Het unieke van Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. Door de nerfstructuur van de houtsoort kun je de uitstraling van je voordeur zelf bepalen. Different Doors brengt iedere deur in gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Zelf een ontwerp aanleveren behoort ook tot een van de vele mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een eiken voordeur of een houten sectionaaldeur. De adviseurs kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij de eisen en wensen van de opdrachtgever. Omdat alle deuren op maat gemaakt worden, is geen idee te gek. Wat je ook in gedachten hebt, Different Doors maakt het mogelijk!

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?