Unieke huislift met bijzonder verhaal

Viking Liften

In Harderwijk ligt een oude, bijzondere woning met een rijke historie die onlangs volledig werd gerenoveerd. Werkelijk alles werd onder handen genomen en het eindresultaat is een woning waarover naar huis geschreven mag worden. Om de woning een moderne upgrade te geven werd het oude met het nieuwe gecombineerd. Daarom werd er een heuse huislift geplaatst door Viking Liften. De lift kreeg een bijzonder design en zorgt ervoor dat de woning toekomstbestendig is, de bewoners zullen nog jaren kunnen genieten van hun prachtige huis.

Een eigen karakter

De eigenaar van de woning wilde graag het karakter van de woning en de bijzondere ligging aan het water benadrukken in het design van de huislift. Viking Liften gaf hier gehoor aan door een mooie plaat te verwerken in het ontwerp van de lift. De eigenaar is namelijk in het gemeente dossier van Harderwijk gedoken en vond daar een schitterende afbeelding. Op de afbeelding is de haven van Harderwijk te zien, in oude situatie. Viking Liften wist deze afbeelding prachtig te verwerken in de achterwand van de huislift. Wanneer de lift in gebruik is licht de plaat zelfs op. Hierdoor krijgt de lift veel karakter met een moderne touch.

Meer over Viking Liften

Dit toont aan waar Viking Liften voor staat, zij hebben gekeken naar de wensen van de klant en hebben zo een unieke lift weten te ontwerpen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de bewoner op zijn oude dag vanuit de garage op eenvoudige wijze op de eerste verdieping komt. Zodat hij vanaf daar op zijn dakterras de ‘nieuwe situatie’ van de haven kan bewonderen. Het laat niet alleen zien dan Viking Liften echt naar zijn klanten luistert, maar ook dat zij jarenlange ervaring hebben. Ze hebben gekeken naar de wensen en mogelijkheden om zo te kunnen adviseren en de aankoop te kunnen begeleiden. Daarom kunnen zij zich met recht dé professionele partner noemen.

Huislift, Renovatie, Viking Liften

Editor: Celine Jacobs

Datum: 27-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Viking Liften