Unieke open haard met bijzonder design 

Boley Exclusieve Openhaarden

Een open haard geeft een iedere woning een fantastische uitstraling, een heerlijke sfeer en het draagt bij aan een behaaglijk gevoel. Om deze aspecten te benadrukken is het belangrijk dat de haard past bij de woning. Daarom worden er allerlei verschillende haarden ontworpen; van vrijstaand en klassiek tot moderne en ingebouwde haarden. Maar het unieke design van Boley Exclusieve Openhaarden lijkt op geen enkele manier ieder ander ontwerp. Deze haard is perfect voor mensen die opzoek zijn naar een bijzondere blikvanger die ook nog volledig aansluit bij de rest van het interieur.  

Open haard, vuur, haard, The Art Of Living

Rond design 

De Boley 997 is een vrijstaande open haard die meteen alle aandacht opeist. De ronde vorm van de haard maakt hem uitermate geschikt te combineren met de veelal strakke vormgeving in de binnen en buiten omgeving. Denk aan de rechthoekige deuren, strakke banken en vierkante vloerkleden waarmee zo’n ronde haard heerlijk kan breken. Daarnaast is het mogelijk de open haard in verschillende matte kleuren uit te laten voeren, waardoor hij aansluit bij ieders smaak.  

Open haard, vuur, haard, The Art Of Living

Uitvoeringen  

Naast dat de haard een strak design heeft beschikt hij ook over alle functionaliteiten die je verwacht van een design haard. De haard kan namelijk zowel als gaskachel of houtkachel uitgevoerd worden. Tevens kan deze haard binnen of buiten toegepast worden. Zie je bijvoorbeeld een sfeervolle, houten buitenhaard wel zitten maar heb je liever een gaskachel binnen, dan is dit beide mogelijk.  

Open haard, vuur, haard, The Art Of Living

Over Boley Exclusieve Haarden 

Boley Exclusieve haarden is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. Niet zo gek dus dat dit topstuk ook van hun hand komt. De haarden die zij produceren zijn vaak op maat en naar smaak gemaakt. Ook garanderen zij optimale veiligheid en de beste kwaliteit. Waardoor je ervan uit kunt gaan dat een Boley haard topkwaliteit is.  

Editor: Media team

Datum: 24-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living