Unieke parketvloer door een innovatief verouderingsproces

Pruysen Parket

Grigio is een fantastisch parketvloer die staat voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Een nieuw innovatief verouderingsproces wordt gebruikt om deze speciale vloer te produceren. Aan dit proces dankt deze parketvloer zijn unieke en authentieke uitstraling. Deze sleetse look wordt bereikt door een ingenieus bewerkingssysteem. Dit houdt in dat de parketdelen een bijzondere bewerking ondergaan, waarna het uiteindelijke pigment van de vloer wordt bepaald. Dit is een basiskleur met een grijze ondertoon. Je kunt kiezen uit zeven gedekte kleurpigmenten. 

Nieuw klassiek  

De ontwikkeling van de Grigio parketvloer speelt in op de trend die wordt betiteld wordt als; Nieuw Klassiek. Binnen deze trend worden oude klassieke stijlkenmerken gecombineerd met moderne elementen. Het fraaiste van de vroegere woonmode, vind je dan ook terug in de Grigio vloer van Pruysen Parket. Maar dit is niet de enige reden waarom de vloer met succes wordt toegepast bij projecten en in woningen. De vloer kan namelijk ook probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden.   

Weloverwogen keuzes maken 

Deze prachtige vloer wordt dus de geproduceerd en gelegd door Pruysen Parket. Dit bedrijf is een succesvol familiebedrijf dat al enige jaren garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Dankzij een succesvolle en een geheel eigen werkwijze kunnen zij gericht helpen een weloverwogen keuze te maken op het gebied van vloeren. Hierdoor passen alle vloeren die zij leveren bij jouw levenswijze, wensen en budget. Advies op maat is dan ook gegarandeerd. Daarnaast zorgen zij ook voor een nette afwerking tot in detail en een fijne service.  

Wil je meer weten over de Grigio vloer of over de vele andere vloeren van Pruysen Parket? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan de showroom van het bedrijf. Hier vertellen ze je graag meer over de mogelijkheden en je kan er rekenen op eerlijk advies.  

Editor: Media team

Datum: 26-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Pruysen Parket