• Tortu World
    Wasbeekerlaan 59
    2171 AE Aassenheim

Unieke showroom | Tortu World

Wie op zoek is naar een prikkelende omgeving om inspiratie op te doen voor het vinden van een unieke en stijlvolle badkamer, is bij de unieke showroom van Tortu in Sassenheim aan het juiste adres. Vanaf het moment dat je naar binnenstapt, is de gastvrijheid en rust in alles te beleven. Verfijnde collecties en kwalitatief hoogstaande merken, het gastvrije team van Tortu, loungemuziek en zelfs een heuse bar zorgen ervoor dat zowel het bezoek in Sassenheim als de uiteindelijk ontworpen badkamers als geluksmoment worden ervaren.

Onstaan

Ontstaan in 2012 met een bescheiden Dutch Designcollectie, bestaande uit prachtige vrijstaande baden. Tegenwoordig, anno 2019 is Tortu uitgegroeid tot leverancier en ontwerper van een totaalconcept. De Tortu collectie biedt u dan ook een breed en veelzijdig assortiment, waarbij aandacht is besteed aan zowel ontwerp als functionaliteit en kwaliteit.

Unieke droombadkamer

De Tortu-collecties en exclusieve merken sieren de unieke showroom van maar liefst 1000 vierkante meter, die de bezoeker in alle rust op een andere manier naar bestaande zaken laat kijken. Verder zorgen de mogelijkheid van maatwerk en exclusieve materiaalkeuzes voor een uniek resultaat. Een eigen identiteit in uitstraling en aankleding als resultaat. De bezoeker wordt te allen tijde geprikkeld en het gastvrije team schakelt alle kennis en kunde in om zo tot die unieke droombadkamer te komen.

Totaalconcepten

Naast aandacht voor uniek ontwerp, beleving en hoge kwaliteit, ontzorgt Tortu de klant door het aanbieden van totaalconcepten. Prachtige designmeubelen in diverse materialen, schitterende kranen, collecties bed- en badlinnen, exclusieve tegels en luxe wellness schitteren in de unieke showroom van Tortu.

Totaalbeleving

Tortu biedt als enige Nederlandse dealer natuurstenen producten van Vaselli aan in hun unieke showroom. De bezoekers raken geïnspireerd door werkende wellness en diverse spa-elementen van Treesse, Gessi en Effigibi. Deze totaalbeleving maakt Tortu ook een perfecte uitvalsbasis voor projectontwikkelaars en architecten met hun klanten. Laat je verrassen door deze oase aan inspiratie!

Tekst: Marjolein Belzer
Fotografie: Tortu World

_____

Meer projecten bekijken van Tortu World?