Pruysen parket, The art of living, Unieke vloeren,

  • Pruysen Parket
  • De Sluis 2
  • 4271 CZ Dussen (N-Br)
  • Contact:
  • Tel.: 0416 39 12 25
  • E-mail: info@pruysenparket.nl

Unieke vloeren | Pruysen Parket

Al meer dan dertig jaar stelt Pruysen Parket dagelijks gedreven en vol enthousiasme alles in het werk om droomvloeren op maat te realiseren voor haar klanten. Sinds het ontstaan van het product Origineel Chapel Parket werkt Pruysen Parket heel graag met deze unieke vloeren. Dankzij een gedeelde focus op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaar advies, werken Origineel Chapel en Pruysen al jarenlang succesvol samen. Het zegel van Origineel Chapel Parket is het kwaliteitslabel voor de meest exclusieve, in Nederland gemaakte houten vloeren. Het verhaal van Origineel Chapel is dat van een onderscheidend natuurlijk product, op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Pruysen Parket en Origineel Chapel hebben hun samenwerking bekrachtigd en zijn nu officieel Parketpartners.

Origineel Chapel Minster

Genadeloze golven, een onverbiddelijke zon, 24/7 in de stad. De vloeren in de Minster Collectie laten het leven zien zoals het is: rauw en onvoorspelbaar. Hun unieke verweerde uitstraling is het gevolg van een intens kleuringsproces dat bestaat uit maar liefst 17 behandelingen. Het speciale maakproces zet de natuurlijke textuur van het hout extra aan. Het resultaat? Een unieke vloer.

Pruysen parket, The art of living, Unieke vloeren,

Visgraatvloer

Zo’n buitengewone vloer werd ook toegepast in dit project. Houten vloeren kun je op verschillende manieren leggen en deze legwijze heeft veel impact op de uiteindelijke sfeer van de woning. Bij Pruysen Parket zijn ze gespecialiseerd in het realiseren van droomvloeren op maat. Na een tweetal gesprekken met de klant werd duidelijk dat er een visgraatvloer gelegd zou worden. Een knipoog naar een klassiek patroon, maar dan wel in een eigentijds jasje. Er werd daarom gekozen voor een groot formaat visgraat in een stoere afwerking, passend bij de rest van de inrichting.

Ben jij ook opzoek naar een droomvloer? En wil je daar eens een keer over van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak bij Pruysen Parket, ga langs bij de hun showroom en laat je inspireren!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Pruysen Parket

___
Pruysen Parket

___

Wil je meer projecten van Pruysen Parket bekijken?