Unieke vlonderplanken als onderdeel van het tuinontwerp

Alterwood

Binnen een tuinontwerp is een duidelijke routing vaak vereist. Deze wordt aangeduid door een pad dat je bijvoorbeeld van het terras, naar de voortuin en naar het zwembad leidt. Hiermee wordt een bepaalde dynamiek gecreëerd, die bepalend is voor de sfeer van de tuin. Het aanleggen van zo’n pad kan op erg veel verschillende manieren en er zijn erg veel verscheidene materialen die zich daarvoor lenen. Het is dan ook vooral een kwestie van smaak, die samenhangt met het tuinontwerp. Zie je een natuurgetrouwe terrasplank wel zitten? Dan ben je bij Alterwood aan het juiste adres. Zij hebben een prachtig product dat past bij ieder tuinontwerp.  

Stijlvolle vlonderplanken 

Een praktisch, stijlvol en onderhoudsvrij pad, wie wil dat nou niet? Bovendien past de natuurlijke uitstraling van hout erg goed bij iedere tuin. De Millboard planken van Alterwood voldoen aan al deze aspecten. De planken hebben de karakteristieke uitstraling van hout, maar beschikken over andere eigenschappen, waardoor het een heuse verrijking is voor iedere tuin. Zeker wanneer de houten planken worden benadrukt door gras en grind, komt het pad goed tot zijn recht.  

Unieke toplaag 

De kunststof planken van Millboard lijken dus op mooie houten planken. Daarnaast zijn ze voorzien van een niet-poreuze veerkrachtige toplaag. Deze toplaag is hetgeen dat de planken van Alterwood uniek maakt. Het zorgt ervoor dat algen zich niet kunnen afzetten tegen de plank, het dient dus als een antislip laag. Bovendien is de toplaag ook UV- en weerbestendig, zal hij niet snel van kleur veranderen en zorgt het ervoor dat de schroeven niet zichtbaar zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om er veilig met blote voeten op te lopen. Een nette en perfecte afwerking en uitstraling wordt hierdoor realiteit. Wil je meer weten over dit fantastische product of andere producten van Alterwood, neem dan een kijkje op de website.  

Editor: Media team

Datum: 11-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Alterwood