Unieke wanddecoratie van het circuit van Zandvoort

Urban Rescape

Urban Rescape erkent de waarde van een persoonlijk interieur. Het zijn de details en woonaccessoires die de stijl van de woning bepalen en het zijn de herinneringen die het persoonlijk maken. Aan de hand van dit uitgangspunt ontwerpen en maken zij levensechte miniatuur stadsmodellen met behulp van 3D visualisatie en 3D printen. De decoratie kent een strak design, heeft een moderne look en verfijnde details waardoor de kunstwerken extra perspectief bieden aan jouw interieur. Het is mogelijk om uit alle steden en dorpen te kiezen en daarnaast is het nu zelfs mogelijk om het circuit van Zandvoort aan de muur te hangen. Wacht dan ook niet af en creëer een stijlvol interieur met de karakteristieke wanddecoratie van Urban Rescape 

Uniek decoratiestuk 

Een persoonlijk interieur creëer je met de wanddecoratie van Urban Rescape. Om jou goed van dienst te kunnen zijn maken zij producten op maat. Het is dan ook mogelijk om zelf het kader, het formaat en de afwerking te bepalen zodat deze aansluiten bij jouw wens. Want welke plek voor de een belangrijk is, is dat wellicht niet voor de ander. Omdat het één uniek decoratiestuk is, is wanddecoratie ook het perfecte geschenk voor bijzondere gebeurtenissen. Het cadeau zal een emotionele associatie oproepen bij de ontvanger en dat is natuurlijk iets wat je iedereen gunt.

Het circuit van Zandvoort 

Het nieuwe formule 1 seizoen is begonnen en dat dringt ook door tot de producten van Urban Rescape. Het is dan vanaf nu ook mogelijk om het circuit van Zandvoort te laten verwerken als wanddecoratie. Dit is voor de echte fans een unieke manier om formule 1 herinneringen te laten vereeuwigen. De wanddecoratie van het circuit van Zandvoort toont dat er erg veel mogelijk is bij het bedrijf. Wellicht weet jij ook nog een andere plek die vereeuwigd mag worden?

Editor: Media team

Datum: 28-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Urban Rescape