Unieke werkbladen in veel nieuwe kleuren

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen, specialist op het gebied van exclusieve werkbladen voor de keuken, heeft recentelijk drie persberichten de ether ingeslingerd. Vol trots presenteren zij nieuwe kleuren voor hun drie sterke producten: DecorTopTopCore en TopLaminate. Wij vatten graag voor je samen wat het verschil is tussen de producten en wat je kan verwachten van de nieuwe kleurencollectie. 

DecorTop, exclusieve werkbladen, Keukenblad, Dekker Zevenhuizen, The Art of Living

DecorTop 

DecorTop is al jaren een perfect alternatief voor een houten of stenen werkblad in de keuken. De dessins zijn levensecht en variëren van grijsbeton tot natuursteen en van stoer hout tot verroest staal. Het natuurgetrouwe oppervlak heeft een diepe grove structuur, die je kunt voelen. Dekker Zevenhuizen heeft voor de collectie van 2022 twee nieuwe inspirerende kleuren toegevoegd; Groove en Merope. Groove kan het beste worden omschreven als een warme comfortabele houtkleur. Merope kan qua uitstraling het beste worden vergeleken met natuursteen. Merope voelt ook zo aan. Het keuken- of werkblad maakt indruk. Chic. Oog voor kwaliteit.  

TopCore  

TopCore is stootvast, watervast en hygiënisch. Het zijn belangrijke en functionele eigenschappen voor dit praktische keukenblad. Maar de ware kracht van TopCore zit ‘m in de innovatieve toplaag. Het oog wil namelijk ook wat. De nieuwe kleuren Marmori en Goldfinch geven een nieuwe dimensie aan het begrip marmerlook. Marmori is ten opzichte van de al langer gevoerde marmerkleuren wat wilder door de grove aders. Goldfinch kun je het beste omschrijven als een donkere marmerlook met bruine aders. Daardoor is deze kleur wat meer uitgesproken dan Marmori. Voor wie wat durft en ook een statement in én met zijn keuken wil maken, is deze kleur een ware inspiratie.  

TopLaminate 

TopLaminate is niet voor niets al jaren het meest verkochte materiaal. De voordelen zijn immers legio. Dekker Zevenhuizen ontwikkelde namelijk drie nieuwe prachtige en inspirerende kleuren, die volledig aansluiten op de trends en tijdgeest van nu. Pirna en Inverno  zijn opvallende verschijningen in deze nieuwe aansprekende collectie. Pirna kan het beste omschreven worden als een rustige en naturelle kleur. Inverno kan worden gezien als de inspirerende tegenpool van Pirna. Inverno is wat koeler en lichter van kleur én uitermate geschikt voor het moderne interieur van nu.  

Editor: Media team

Datum: 16-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: Dekker Zevenhuizen