zijwaartse garagedeur, Different Doors, the art of living

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Unieke zijwaartse garagedeur | Different Doors

In de Brabantse bossen staat deze bijzondere bungalowvilla. Het kubistische exterieur doet stoer en modern aan. Die gewaagde uitstraling is verder aangedikt met een unieke zijwaartse garagedeur van Different Doors. Deze deur is volledig elektrisch bedienbaar en naadloos weggewerkt in de gevel. Het hout dat gebruikt is voor de woning werd ook toegepast op de rest van de gevel. Dit zorgt voor een mooi samenhangend geheel. De klant heeft ervoor gekozen het hout op een natuurlijke manier te laten vergrijzen, zodat het goed gaat blenden met de stenenkleur.

zijwaartse garagedeur, Different Doors, the art of living

Zijwaartse beweging

Het grote voordeel van een zijwaartse garagedeur is dat de garagedeur niet volledig geopend te worden wanneer er bijvoorbeeld maar één auto of een fiets naar binnen/buiten hoeft. De garage is ontzettend breed, dus een deur openen was in het verleden altijd een grote onderneming. De ruime kennis en drang naar innovatie die leeft bij Different Doors heeft ervoor gezorgd dat hier een oplossing voor is gekomen. Daarnaast zorgt een zijwaartse beweging natuurlijk voor een extra wow-effect!

zijwaartse garagedeur, Different Doors, the art of living

zijwaartse garagedeur, Different Doors, the art of living

Meer over Different Doors

Bij dit mooie bedrijf werken ze in hun eigen tekenkamer ieder project tot in detail uit. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je zijwaartse garagedeur naadloos aansluit bij jouw wensen. Uiteraard zijn ze ook ontzettend vakkundig in de gangbare garagedeuren. Hun specialiteit ligt in het perfect wegwerken van de garagedeur in de gevel. Als je andere projecten bekijkt van deze professionals, zal je zien dat de deur soms niet eens te herkennen is. Mocht je vragen hebben of een opdracht tot tekenen willen uitzetten, moet je ze gewoon even bellen.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors

___

Different Doors, garagedeur op maat, garagedeuren, voordeuren, the art of living

___

Meer projecten bekijken van Different Doors?