Unieke zonwering voor iedere woning 

Sunshield

Steeds meer woningen beschikken over grote raampartijen. Een logische ontwikkeling gezien de vele voordelen wat glas met zich meebrengt. Je realiseert met veel glas in een woning een ruimtelijk gevoel, veel lichtinval en in sommige gevallen ook een prachtig uitzicht. Toch kunnen grote raampartijen ook nadelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan overtollig zonlicht of inkijk. Hoe geniet je optimaal van grote raampartijen? Juist! Zonwering op maat! Sunshield is in staat om voor ieder raam zonwering op maat te realiseren.  

Zonwering op maat  

In eerste instantie denk je aan rechthoekige vormen als je aan zonwering denkt. Echter zijn rechthoekige vormen bij Sunshield eerder uitzondering dan regel. Steeds meer woningen hebben raampartijen met ‘bijzondere’ vormen. Denk bijvoorbeeld aan een woning met een puntgevel. Grotere ramen hebben dan de vorm van een driehoek of trapezium. 

Passend louvre systeem 

Sunshield biedt voor ieder raam een passend louvre systeem mét beweegbare lamellen! Ongeacht de vorm. Dankzij de ingenieuze techniek van Sunshield kan voor ieder raam zonwering op maat gemaakt worden. Wat je daar als gebruiker van moet weten? Helemaal niets. Alleen hoe je ze open en dicht zet. Of op elke gewenste stand daartussen – dat gaat traploos. 

Zwartgrijze louvres 

Voor twee villa’s in Badhoevedorp realiseerde Sunshield unieke louvres op maat. Voor de grote glaspartijen is zonwering in twee delen gerealiseerd. Met kantelbaar lamellen! De bewoners bedienen het linker en rechter deel geheel onafhankelijk van elkaar. Elk deel heeft een oppervlakte van ruim 10m2 . Het mooie van deze twee projecten is dat ze op elkaar lijken maar toch heel anders zijn. De bewoners hebben in beide gevallen gekozen voor dezelfde kleur; RAL 7021. Deze zwartgrijze kleur is nu eenmaal bijzonder populair. Louvre systemen zijn echter verkrijgbaar in elke standaard RAL kleur. Anodiseren in kleur kan bovendien ook nog. Zo zie je maar dat er altijd mogelijkheden tot distinctie zijn. Met de juiste zonwering kan je de gewenste karakteristieken van de woning versterken. Er is altijd een oplossing. Maatwerk is per definitie vakwerk. 

Editor: Media team

Datum: 15-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Sunshield