Unieke zwevende trap met massief eiken treden

Metaal-Art

Eigenlijk is elk element in de woning wel geschikt voor een goede input van een kunstenaar. Kunst gaat namelijk zoveel verder dan een schilderwerk aan de muur of een mooi beeld op een pilaar. Kunst is ook een lamp ontwerpen of behang met accessoires combineren. Een trap is ook bij uitstek geschikt om te onderwerpen aan een kunstzinnig brein. Bij deze unieke, zwevende trap is dat zeker het geval geweest. De ontwerpers van Metaal-Art maken er namelijk een uitdaging van om steeds weer met nieuwe producten te komen die van een huis een artistiek veld weten te maken. Deze minimalistische trap bestaat uit massieve stalen platen met eiken treden erop. Het ontwerp maakt indruk, doet je verbazen en weet je ook te verrassen.

zwevende trap, unieke trap, metaal-art, the art of living

Grote uitdaging

Het minimalistische element in een zwevende trap behouden is vaak een grote uitdaging. Toch kan je zeggen dat dat in dit geval goed is gelukt. Deze zwevende treden zijn slechts 5 centimeter dik en toch zo stabiel als een huis. De massieve stalen platen onder het eiken werken daar natuurlijk grotendeels aan mee en zorgen tevens voor een stoer detail. Deze trap is een artistiek werk dat jou zelfs dwingt om het geheel vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Van boven zie je alleen eikenhout, recht van onderen zie je veel zwart staal en op iedere andere plek tref je de combinatie van hout met staal. Zo’n dynamische trap is echt een bezienswaardigheid op zichzelf.

Meer over Metaal-Art

Metaal-Art, dat is metaalbewerking op het hoogste afwerkingsniveau – zonder concessies op kwaliteit en zonder het praktische nut uit het oog te verliezen. Met een passie voor staal, design en interieur maken ze de meest bijzondere eyecatchers. Het liefst maken ze stalen trappen, deuren of balustrades. Maar ze zijn zeker ook te porren voor maatwerk meubilair, lampen, of stalen wandbekleding. Vaak combineren ze metaalsoorten met andere duurzame materialen, zoals massief eiken, glas of zelfs leer. Als het maar bijzonder wordt!