Fractions

∙ Introductie Fractions | Nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie ∙

 

“Fractions; licht heeft ook schaduw nodig om voluit te schijnen”

De toepassing van aluminium in het interieur lijkt zijn weg inmiddels op allerlei manieren gevonden te hebben. De kracht van aluminium schuilt, naast dat het materiaal sterk maar licht is, in het feit dat het ook erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Fractions vormen de nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie. De aluminium shutters laten de kracht van dit tijdloze materiaal perfect tot uitdrukking komen.

Beleving
Dènis van Loosbroek; “Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven het interieur een extra dimensie. Het directe licht door de sleuven decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan het thuisgevoel.” “Wij hielden ons 25 jaar lang bezig met insectenwering- en zonweringoplossingen en innovaties op dat vlak. In dit product konden we al onze kennis en inzichten kwijt, we geloven dan ook echt in dit prachtige product” aldus een trotse Van Loosbroek.

“Een van de unieke eigenschappen van Fractions is bijvoorbeeld dat de patronen groter of kleiner gemaakt kunnen worden tot de perfecte sfeer gevonden is.” En doordat aluminium als materiaal zich makkelijk laat combineren met andere materialen en stoffen, passen onze aluminium shutters in ieder interieur: van industrieel tot landelijk.”

Fractions

Fractions

Fractions


“Aluminium shutters passen in ieder interieur!”


Fractions

Ervaar de kracht van Fractions
“Het degelijke aluminium, de compactheid van het systeem, de mogelijkheid om het licht naar wens te reguleren en het bedieningsgemak maken Fractions tot de perfecte raamdecoratie.” Dit horen we ook terug uit de markt vertelt van Loosbroek. “In tegenstelling tot traditionele shutters bieden Fractions een groot montagegemak en beschikken ze over verschillende verstelmogelijkheden. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een hoogwaardige, luxe uitstraling. Fractions zijn in alle kleuren te leveren. En doordat ze ook nog eens op maat gemaakt worden in onze fabriek in Boxtel bieden ze zo de perfecte oplossing in ieder raam; voor iedere ruimte creëer je zo een geheel eigen sfeer.”

Fractions

 

 

 

Bekijk de Fractions online op www.fractions.nl

___

 

 

Dènis van Loosbroek | General Manager | Fractions


“Dènis; “Afgelopen jaar zagen we een toename in de vraag naar Fractions bij onze geselecteerde dealers, één van de meest gehoorde opmerkingen is dat ze zo makkelijk in onderhoud zijn en een welkome afwisseling vormen voor de reeds bestaande traditionele raamdecoratie. Het was een bevestiging van dat wat we reeds een paar jaar geleden hadden voorzien.”
__
Bekijk hier onze website van Fractions