Fractions

“Licht heeft ook schaduw nodig om voluit te schijnen”

Het ideale huis is tegenwoordig uitgerust met alle gemakken die de mens dient, van volledig geïntegreerde energiebesparing tot automatische zonweringssystemen. Maar daarnaast bestaat de kwaliteit van wonen ook uit bewust bezig zijn met de leefomgeving en zelf de sfeer bepalen naar gelang waar er behoefte aan is. Dankzij onder andere de nieuwste lichtplannen en het gebruik van fijne, mooie materialen is vrijwel alles mogelijk; als we er zélf maar invloed op mogen uitoefenen.

De toepassing van aluminium in het interieur is bekend, de toepassing van aluminium in raamdecoratie bleef achter. Fractions heeft met haar jarenlange product- en marktkennis voor een modern product gezorgd dat letterlijk naadloos aansluit bij de laatste interieurtrends.

Fractions

 

Geen enkel andere binnenzonwering of raamdecoratie is zo plat en compact als Fractions. Dit biedt nieuwe toepassingsmogelijkheden zoals montage in de glaslat bijvoorbeeld. Opgenomen in een draaikiep raam bijvoorbeeld, zijn Fractions volledig functioneel en decoratief door het sensationele lichtcontrast. Of op een (schuif)deur, zonder dat de klink conflicten veroorzaakt met de functionaliteit.

 

Fractions

 

Fractions laten zich uitstekend toepassen in natte ruimtes (badkamer/keuken), het materiaal is immers roestvrij en beschermt zichzelf. Daarnaast is aluminium bijzonder bestendigd tegen stoom en sproeiwater. Maar aluminium verdraagt ook extreme temperaturen zonder aan eigenschappen in te boeten. Zo kunnen Fractions ook de functie van binnenzonwering vervullen.

 

Fractions

 

Lichtdichte naadloze scharnieren, een ultra smal pakket dat zowel op als in de glaslat kan worden gemonteerd, alle RAL kleuren leverbaar en verduisterend; Fractions vormen de ideale raamdecoratie voor iedere ruimte.

 

Fractions

 

Toegepast in het interieur is de decoratieve functie van het product Fractions zelf ook meer vanzelfsprekend. Hierdoor is er sneller sprake van een toegevoegde waarde voor de schaal van het huis, in plaats van per sé voor het interieur. Het interieur design kan altijd worden aangepast zonder de raamdecoratie te veranderen. Schaal en interieur komen meer los van elkaar te staan.

 

Fractions

 

Fractions zijn op alle standen instelbaar; de zon speelt elk moment van de dag met de veranderende schaduwval in huis. Net als een zonnewijzer dat doet in de tuin. De Fractions sluiten naadloos aan bij de hedendaagse tendens van de industriële look maar ook bij de klassieke inrichting zijn Fractions uitermate geschikt. Door het tijdloze design communiceren Fractions op een unieke wijze met de uitstraling van de woning.

 

Fractions

 

Unieke eigenschappen
∙ Slanke en elegante panelen
∙ Sensationele lichtinval
∙ Alle standen instelbaar
∙ Geen horizontale lamellen; voorkomt vuil en stof
∙ Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes
∙ In alle RAL kleuren leverbaar
∙ Dutch Design, made in Holland; snelle levertijden
∙ Duurzaam recyclebaar aluminium
∙ Eenvoudige snelle montage

Beleef Fractions op de website van Fractions en ontdek alle toepassingen!

 

Fractions

 

 

Meer projecten van Fractions bekijken?

 

 

___

Contactgegevens:

  • Unilux bv
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel
  • Contact:
  • Tel.: 0411-677865
  • E-mail: info@fractions.nl