previous arrow
next arrow
Fractions | Unilux
Slider

Unilux | Unilux horren

Unilux is een echt Nederlands merk dat al sinds 1990 actief is in zon- en insectenwering. Zowel de zonwering als de horren worden ontworpen met oog op Dutch design, kwaliteit en gebruiksgemak. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Boxtel. Hierdoor kan de kwaliteit van de producten worden gewaarborgd. Daarnaast staat innovatie van producten voorop. Zo bereikte de organisatie een mijlpaal in 2013 met de komst van de nieuwe standaard horren. Door de komst van de nieuwe shuttersystemen Fractions en Windowstylist werd er in 2015 nog een grote stap richting innovatie gezet.

Fractions

Licht is een groot onderdeel van de woning. Het creëert sfeer, ruimte en openheid. Dankzij het eenvoudige systeem van Fractions kan gemakkelijk natuurlijk licht worden binnen gelaten of gedempt. Daarnaast kent het systeem geen beperkingen voor het openen van de ramen. Ook aan het design is uitgebreid aandacht besteedt. Zo zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal en dankzij de strakke vormgeving ontstaat er een luxe uitstraling. Doordat de Fractions beschikbaar zijn in alle RAL kleuren kunnen ze volledig worden geïntegreerd in de woning. Wat ook fijn is aan dit systeem is doordat de lamellen vlak liggen er nauwelijks stof op komt, erg onderhoudsvriendelijk!

___

Meer horren van Unilux bekijken?

Unilux - Fractions - The Art of Living Online

 

Unieke stijl siert Brabants platteland 

In deze prachtige landelijke woning is het Fractions zonweringsysteem toegepast in de keuken, woonkamer, hal en slaapkamer. Dankzij het systeem valt het licht van de zon op een bijzondere wijze in de woning en creëert sfeer. Ook is het systeem volledig opgegaan in de stijl van de woning en vormt een geheel met het kozijn dankzij een perfecte afwerking.

 

 

unilux, unilux horren, zonwering

Dènis van Loosbroek


“Als echte pioniers zijn en blijven we continu op zoek naar verdere verbeteringen, nieuwe oplossingen en innovatieve producten”

 

 

 

___

Contactgegevens:

  • Unilux bv
  • Schouwrooij 18
  • 5281 RE Boxtel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 21 | nov | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Geldersche Houtbouw, Houten schuren, Houtbewerking, Exclusief op maat, Houten prieel, Houten stal, Kwaliteit

Geldersche Houtbouw


Met ruime ervaring in ontwerpen en bouwen realiseert Geldersche Houtbouw exclusieve houtwerken op maat…

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media