previous arrow
next arrow
Slider

Fractions | horren

Fractions is een echt Nederlands merk dat al sinds 1990 actief is in zon- en insectenwering. Zowel de zonwering als de horren worden ontworpen met oog op Dutch design, kwaliteit en gebruiksgemak. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Boxtel. Hierdoor kan de kwaliteit van de producten worden gewaarborgd. Daarnaast staat innovatie van producten voorop. Zo bereikte de organisatie een mijlpaal in 2013 met de komst van de nieuwe standaard horren. Door de komst van de nieuwe shuttersystemen Fractions en Windowstylist werd er in 2015 nog een grote stap richting innovatie gezet.

Fractions

Licht is een groot onderdeel van de woning. Het creëert sfeer, ruimte en openheid. Dankzij het eenvoudige systeem van Fractions kan gemakkelijk natuurlijk licht worden binnen gelaten of gedempt. Daarnaast kent het systeem geen beperkingen voor het openen van de ramen. Ook aan het design is uitgebreid aandacht besteedt. Zo zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal en dankzij de strakke vormgeving ontstaat er een luxe uitstraling. Doordat de Fractions beschikbaar zijn in alle RAL kleuren kunnen ze volledig worden geïntegreerd in de woning. Wat ook fijn is aan dit systeem is doordat de lamellen vlak liggen er nauwelijks stof op komt, erg onderhoudsvriendelijk!

___

Meer horren van Fractions bekijken?

 

Unieke stijl siert Brabants platteland 

In deze prachtige landelijke woning is het Fractions zonweringsysteem toegepast in de keuken, woonkamer, hal en slaapkamer. Dankzij het systeem valt het licht van de zon op een bijzondere wijze in de woning en creëert sfeer. Ook is het systeem volledig opgegaan in de stijl van de woning en vormt een geheel met het kozijn dankzij een perfecte afwerking.

Raambekleding badkamer

De badkamer is een plek waar rust en sereniteit gewenst is. Een plek waar natuurlijk licht een must is, maar ook privacy niet onbelangrijk is. Hierbij is raambekleding een belangrijk element. Fractions is de ultieme oplossing om beide aspecten terug te laten komen zodat er een perfecte combinatie tussen beide ontstaat.

Aluminium zwarte shutters

Deze woning is voorzien van aluminium zwarte shutters die zorgen voor een luxe uitstraling. De Fractions zijn uiterst geschikt om een woning een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De shutters zijn een echte eyecatcher in deze woning.

Raambekleding woonkamer

De woonkamer is een ruimte waar naast warmte en gezelligheid ook privacy gewenst is. De Fractions van Unilux zijn hierbij de perfecte oplossing. De Fractions zorgen ervoor dat er een natuurlijke lichtinval de woning binnen komt.

Sfeer verhogende shutters

De Fractions van Unilux kunnen bepalend zijn voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Voor dit project heeft Unilux gekozen om zwarte shutters te plaatsen. Deze passen perfect bij de industriële uitstraling van de zolderkamer.

 

 

unilux, unilux horren, zonwering

Dènis van Loosbroek


“Als echte pioniers zijn en blijven we continu op zoek naar verdere verbeteringen, nieuwe oplossingen en innovatieve producten”

 

 

 

___

Contactgegevens:

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 21 | nov | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media