Urban Active: het compacte, maar luxe buitenzwembad

Starline Group

Het stedelijk gebied groeit steeds meer waardoor het tuinopppervlak steeds meer afneemt. Daarom is het erg lastig om in deze omgeving een tuin de vinden die groot genoeg is om een buitenzwembad in te plaatsen. Voor wie een zwembad in de tuin niet mag ontbreken, heeft Starline een oplossing gevonden. Zij hebben een nieuw model plunge pool ontwikkeld: de Urban Active. Dankzij de compacte afmetingen van het zwembad past hij ook geweldig goed in de kleinere stadstuinen. Dit project is daar het perfecte voorbeeld van. 

Compacte afmetingen 

De bewoners van deze schitterende woning waren opzoek naar dompelbad dat voorziet in optimaal comfort en een luxueuze uitstraling. Daarom viel de keuze al snel op het zwembad van Starline. De afmetingen van dit buitenzwembad zijn 4,5 x 2,5 x 1,35 meter, maar toch hij biedt meer dan voldoende zwemruimte. Dit komt doordat het bad ontworpen is voor Endless Swimming. Er wordt een stroming gecreëerd waardoor gebruikers kunnen blijven zwemmen. Het kleine zwembad kan zo bijdragen aan een actieve levensstijl.  

Loungen  

Toch is het zwembad niet alleen voor actieve zwemmers. Ook wanneer het zwembad moet dienen ter ontspanning is het een goede keuze. Dit komt door het vooruitstrevende design. De designtrap, Oblique, is niet alleen praktisch, maar dient ook als stijlvol element met een comfortabele zitmogelijkheid. Hierdoor kunnen de bewoners ook loungen in hun compacte buitenzwembad.  

Buitenzwembad, zwembaden, Starline Group

Monoblock zwembad  

Een ander voordeel van dit compacte zwembad is dat ze prefab-klaar zijn voor installatie. Dit betekent dat het soms maar een week duurt voordat het zwembad in jouw tuin geplaatst is. Het zwembad wordt namelijk als Monoblock in de fabriek gemaakt, waardoor het als één geheel in de tuin weggewerkt kan worden. Bovendien neemt Starline de volledige installatie op zich, inclusief de techniek. Hierdoor is de hoogwaardige kwaliteit ook gegarandeerd.   

Editor: Media Team

Datum: 17-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living