urban look, villeroy & boch, badkamers, badkamerinspiratie, urban, modern

  • Villeroy & Boch

Urban look | Villeroy & Boch

Strak, modern en stoer; dat is de vernieuwde Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Het herkenbare design van de collectie is gebleven, maar nu in een nieuwe uitvoering. De lijnen zijn nog strakker en dunner dankzij de toepassing van het hoogwaardige TitanCeram materiaal. Naast glanzende tinten, zijn er ook nieuwe matte tinten toegevoegd die de collectie een urban look geven.

Matte tinten

Memento 2.0 heeft naast de klassieke kleuren Wit Alpin, Star White en Glossy Black ook nieuwe moderne matte tinten. Zo is er mat zwart (Ebony), mat wit (Stone White) en mat grijs (Graphite). Daarnaast is er nog een nieuwe betonlook (Concrete). Voor een spannend contrast is het mooi om deze te combineren met warme kleuren en materialen. Unieke combinaties voor een urban look.

urban look, villeroy & boch, badkamers, badkamerinspiratie, urban, modern

Design objecten

Het toilet en bidet hebben een urban look en zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en zijn daarmee echte design objecten in de badkamer. Het toilet is uitgerust met de DirectFlush technologie voor een snelle en grondige reiniging. Daarnaast zorgt de AquaReduct technologie ervoor dat er 1,5 liter water bespaard wordt ten opzichte van standaard modellen. Beter voor het milieu dus.

urban look, villeroy & boch, badkamers, badkamerinspiratie, urban, modern


Hoogwaardig keramiek
Dankzij het innovatieve keramische materiaal TitanCeram zijn de lijnen en vormen extreem strak. Het materiaal combineert alle eigenschappen van hoogwaardig keramiek met uitzonderlijke sterkte. Hierdoor zijn de randen dunner zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en robuustheid. De wastafels met de klassieke kleuren hebben een CeramicPlus afwerking, voor een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk oppervlakte. De nieuwe matte tinten hebben een urban look en TitanGlaze glazuur voor een kras- en slagvast oppervlakte.

urban look, villeroy & boch, badkamers, badkamerinspiratie, urban, modern

Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

 

Tekst: Villeroy & Boch
Fotografie: Villeroy & Boch

___

Meer projecten zien van Villeroy & Boch?