Urban Nature | Villeroy & Boch

Squaro Infinity Douchevloer, Villeroy & Boch

Villeroy & Boch geeft een boost aan je interieur

Trend alert | Urban Nature

De interieur trend Urban Nature geeft inspiratie om je interieur een frisse opkikker te geven. Haal buiten naar binnen met natuurlijke kleuren en materialen. Hout, groene, aardse en wittinten passen goed bij deze trend. Creëer de Urban Nature sfeer thuis met de producten van Villeroy & Boch. 

Squaro Infinity is verkrijgbaar in vijf kleuren: Stone White, bruin, grijs, crème of antraciet. (zie de onderstaande foto’s) De douchevloeren zijn gemaakt van het unieke materiaal Quaryl wat erg aangenaam aanvoelt & ultravlak is, waardoor de douchevloer op maat nauwkeurig te maken is. Stel je bent geïnteresseerd in deze Quaryl douchevloer, maar je weet niet hoe de plaatsing zal worden in jouw inloopdouche. De Squaro Infinity douche wordt kant en klaar geleverd met designafvoer en afschot, waardoor de montage snel en makkelijk verloopt.

Geïnteresseerd in de Squaro Infinity Douchvloer?
Bij aankoop van een Squaro Infinity douchevloer in de actieperiode van 1 juni t/m 30 november 2018 maak je kans op een luxe hotelovernachting in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam.
Kijk snel verder voor alle voorwaarden en win via www.villeroyboch.com

Villeroy & Boch, Urban Nature, Badkamer, Sanitair, Bad, Douche

___

Klik hier voor meer informatie en inspiratie!