Urban Rescape

Bij Urban Rescape kennen wij de waarde van een stijlvol en persoonlijk interieur. Details maken de stijl, herinneringen maken het persoonlijk. Daarom maken wij unieke en levensechte miniatuur stadsmodellen. De nieuwste technologieën op het gebied van 3D visualisatie en 3D printen stellen ons in staat om alle details haarfijn weer te geven. De afwerking maakt onze rescapes onvergetelijk. Creëer een stijlvol interieur met onze rescapes en verwonder je aan jouw favoriete stad, iedere dag opnieuw.

Informatie over Urban Rescape


1. Enschede marmer liggend
2. Blaricummerheide bankje
3. Amsterdam Grachtengordel liggend
4. Haarlem perspectief liggend
10. Nijmegen close-up
9. Wassenaar interieur
8. Amersfoort woonkamer witte lijst
7. Amsterdam Zuid-As close-up
6. Comomeer interieur liggned
5. Woonkamer sfeerimpressie brons
previous arrow
next arrow

Innovatieve 3D kunstwerken

Wij voegen de innovatieve werelden van kunst en wetenschap samen om zo unieke wanddecoratie te vervaardigen. Het belangrijkste is hierbij het design van onze rescapes. Daarvoor gebruiken wij de kunst van cartografie om een in het oog springende compositie te creëren. Anderzijds gebruiken wij de laatste technologieën op het gebied van data analyse en 3D printen om alle fijne details van onze miniatuur stadsmodellen weer te geven. Zo zorgen wij voor een stijlvolle herinnering bij jou aan de muur.  

Op maat gemaakt

Wat voor jou in belangrijk is in een stad of dorp is waarschijnlijk uniek. Om jou goed van dienst te zijn maken wij daarom rescapes op maat. Zo kunnen we het kader, formaat en afwerking aanpassen naar wens.. Wij hebben verschillende stadsmodellen in opdracht gemaakt, bijvoorbeeld van de Blaricummerheide, golfbaan Waterland en ook de omgeving van het Comomeer in het buitenland. Ook hebben wij stadsmodellen gepersonaliseerd met persoonlijke teksten. Wil jij jouw eigen rescape laten ontwikkelen of een bestaande rescape personaliseren? Neem gerust contact met ons op en wij gaan direct voor jou aan de slag.  

Het perfecte cadeau

Bij een speciale gelegenheid hoort een uniek cadeau. Een cadeau dat de ontvanger verrast. Een cadeau dat een emotionele associatie oproept bij de ontvanger. Voor wie jij ook een cadeau zoekt, hij of zij heeft altijd mooie herinneringen aan een bepaalde stad of omgeving. Wij bieden daarom een groot assortiment aan miniatuur stadsmodellen en maken nieuwe modellen op aanvraag. We bieden verschillende stijlvolle kleuren en afwerkingen, daarom staan onze rescapes mooi in ieder interieur. Met een rescape geef jij daarom het perfect cadeau.