Uw ideale tuin, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen, tuinprojecten

  • Hoveniersbedrijf van Rosmalen
    Vlietskade 86
    4205 NG Gorinchem

Uw ideale tuin | Hoveniersbedrijf Van Rosmalen

In een goed ontworpen tuin komt u thuis. Kunt u in alle rust bijkomen van de drukte van alledag. Het realiseren van uw ideale tuin is onze passie! Of het nu om -onderhoud, -ontwerp of tuinaanleg gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. 25 vakmensen staan voor u klaar. Wij houden al het werk in eigen hand. U ziet bij de aanleg dus steeds dezelfde gezichten.

Uw ideale tuin, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen, tuinprojecten

Ononderbroken

Bovendien plannen we het werk aan uw tuin ononderbroken in en u blijft tijdens het gehele proces van alles op de hoogte. U weet wanneer we beginnen. U weet wanneer we bezig zijn. U weet wanneer we opleveren. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies over uw ideale tuin.

Uw ideale tuin, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen, tuinprojecten

25 jaar

Een paar feiten. We zitten al sinds 25 jaar in het hoveniersvak. We hebben honderden tuinprojecten gerealiseerd. Grote. Kleine. Bij particulieren. Bij bedrijven en instellingen. We werken met onze eigen mensen. Stuk voor stuk geschoolde vakmensen, welteverstaan. Creativiteit combineren we met vakkennis om de ideale tuin te realiseren.

Uw ideale tuin, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen, tuinprojecten

Bedrijfstuin

Het is maar één gelegenheid voor een eerste indruk. Dus moet uw bedrijfstuin er netjes uitzien. Of nog beter: uw visitekaartje zijn! We gaan daarom eerst met u aan tafel. En maken een ontwerp, waarmee u voor de dag kunt komen. Elke dag van het jaar. U zult verrast zijn door de creativiteit die we voor u aan de dag leggen! Uw tuin ligt er altijd bij om door een ringetje te halen. U heeft zelf nergens omkijken naar en de kosten zijn vooraf duidelijk in beeld te brengen. Hoe vaak we ook komen, u betaalt nooit te veel: we hoeven immers minder te doen, als we vaker komen.

Uw ideale tuin, Hoveniersbedrijf Van Rosmalen, tuinprojecten

Eigen materiaal

Met eigen materiaal kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn om de ideale tuin te realiseren. We vinden het belangrijk dat we alles in eigen hand hebben. Zo houden we altijd de controle gedurende het hele proces – en daar profiteert u als klant van! Wat kunnen wij voor u verzorgen?

Tekst: Hoveniersbedrijf van Rosmalen
Fotografie: Hoveniersbedrijf van Rosmalen

___

Meer projecten zien van Hoveniersbedrijf van Rosmalen?