Vaatwasser, gaggenau, keuken, the art of living

  • Gaggenau
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp
  • Contact:
  • Tel. nr: 088 424 4030
  • E-mail: infocentrum-gaggenau@bshg.com

Vaatwasser met alle opties inclusief Home Connect | Gaggenau

De nieuwe Gaggenau 400 en 200 serie vaatwassers zijn ontworpen om jouw meest delicate serviesgoed, glaswerk en couverts te beschermen. Met persoonlijk in te stellen programma’s voor een zorgvuldige reiniging, temperatuur verlagende Zeolith®-technologie, speciale houders voor wijnglazen, soepel lopende rails en SoftClose deuren. Gaggenau is een exclusief merk voor hoogwaardige inbouwapparaten met een passie voor vakmanschap. Zij hebben in maart 2021 een nieuwe generatie afwasautomaten gelanceerd: met slimme inruimopties die ruimte en bescherming creëren voor onder andere de grotere en meer kwetsbare items.

Vaatwasser, gaggenau, keuken, the art of living

Zachte droging

De Zeolith®-technologie zorgt voor een zachte en perfecte droging van uw vaat, waarbij fijn glaswerk, kristal en porselein niet worden blootgesteld aan overmatige hitte. Een speciale glaszone in de bovenkorf beschermt met stevige, zacht siliconen elementen zelfs jouw meest delicate glazen optimaal en laat ze tot op de bodem stralen met behulp van extra sproeiers die zorgen voor een constante, fonteinvormige waterstroom. Extra flexibiliteit wordt geboden door een speciale, optionele derde lade die bovenin optimaal ruimte biedt voor kopjes en klein serviesgoed. 

Vaatwasser, gaggenau, keuken, the art of living

Bescherm het kostbare

De greeploze vaatwassers uit de 400 serie beschikken over alle kleine en minder kleine bijzonderheden die je van Gaggenau kunt verwachten en behandelen jouw kostbare bezittingen met het uiterste respect. Met een lichte duwbeweging tegen de greeploze deur verschijnt de perfect verlichte binnenruimte. De soepel lopende rails van de korven en SoftClose-sluiting beschermen breekbaar glas en porselein tegen onverwachte bewegingen. Een optionele aluminium zilverglans cassette beschermt kostbare zilveren couverts tegen corrosie. 

Gaggenau, keuken, the art of living, afwasautomaat

Heldere communicatie

De greeploze onderbouwautomaten uit zowel de 400 als 200 serie projecteren de resterende tijd van het programma subtiel op de vloer. Terwijl de hoger ingebouwde modellen hun status communiceren middels een geraffineerde verlichting aan de zijkant van de deur. Maar de communicatie gaat verder wanneer je met Home Connect de prestaties van jouw afwasautomaat verbetert. Personaliseer tot acht reinigingsprogramma’s. Versnel bijvoorbeeld de cyclus wanneer het al is gestart of reduceer het geluid tijdelijk wanneer je een moment van stilte nodig hebt. Allemaal mogelijk met de Home Connect app waarmee je de vaatwasser op afstand bedient en monitort, zelfs wanneer je niet thuis bent. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gaggenau

____

____

 

Meer projecten zien van Gaggenau?