Vakantievilla met interessante gevel door steenstrips

The Flagstone Company

Een eerste oogopslag toont al hoe indrukwekkend deze vakantievilla daadwerkelijk is. Klassieke bouwelementen, zoals de rieten kap, de vormgeving en het gebruik van natuurlijke materialen, werden gecombineerd met hedendaagse stijlkenmerken, zoals de grote raampartijen en donkere kozijnen. Hierdoor kon een stijlvolle villa ontstaan met een eigen karakter en een zeer nette afwerking. Wat direct opvalt aan het exterieur van deze woning is de gevel. Deze is volledig bekleed met steenstrips van The Flagstone Company. Het geeft de villa een unieke touch en laat zien waar de bewoners voor staan.  

Natuurlijke uitstraling 

De natuurstenen gevel geeft de woning een natuurlijke uitstraling, die alleen maar wordt versterkt door het gebruik van andere natuurlijke materialen zoals riet en hout. Daarnaast kennen de steenstrips een lange levensduur en kan ervan uitgegaan worden de gevel erg lang mooi blijft. In dit geval werd de gevel bekleed met de unieke Geopietra Steenstrips, in de kleur Cascata GT. Doordat deze sortering uit verschillende maten bestaat, wordt de gevel onmiddellijk een stuk interessanter. Het biedt meer diepgang en zorgt ervoor dat de gevel nog natuurlijker aandoet. De voeg draagt daar ook aan bij door de zachte en lichte kleur, het zorgt ervoor dat alle aandacht meteen naar de steenstrips wordt toe getrokken.  

Meer over The Flagstone Company 

The Flagstone Company staat bekend om de unieke manier waarop zij met natuursteen werken. Zij proberen de sfeer van ambachtelijke bekapte natuurstenen te behouden, zoals je dat ook veel in het buitenland tegenkomt. Dit betekent dat The Flagstone Company geen voorstander is van vierkante tegels, maar passie heeft voor natuurlijk en karaktervol materiaal, zoals leistenen, rotsen en gebroken natuursteen. De producten die zij produceren worden vaak gecombineerd met gestucte moderne woningen om zo een bijzonder contrast te creëren. Daarnaast worden de natuursteen producten ook veelvuldig gebruikt in moderne, kubistische woningen. De collecties zijn erg geliefd en het bedrijf kent dan ook al vele successen.  

Editor: Media team

Datum: 26-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living