Slider-1
Slider-2
Slider-3
previous arrow
next arrow

Van Aarle’s Bouwbedrijf

(Ver)bouwen doe je samen. Bouwen met Van Aarle’s Bouwbedrijf doet u niet zomaar. Bouwen met Van Aarle’s Bouwbedrijf doet u, omdat u kiest voor bouwen zonder zorgen. Of omdat u jaren na de kwalitatieve oplevering ook nog wil genieten van een flexibele service.

Eerlijk en open samenwerken is al sinds de oprichting in 1973 de dagelijkse praktijk bij het familiebedrijf Van Aarle’s Bouwbedrijf. De beste projecten komen immers tot stand dankzij een vlekkeloze communicatie. De lijntjes kort houden en bouwen op vertrouwen, dat zijn de kernwaarden waarop Piet van Aarle zijn onderneming baseerde. Zijn zoon, Janry van Aarle, zet deze filosofie met liefde voort: “We denken actief mee met de klant. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Voor ieder project is er één vast contactpersoon. Daardoor verloopt de communicatie gesmeerd.” Niet alleen van ontwerp tot uitvoering, maar ook tot jaren na de oplevering bieden de vakmensen van Van Aarle een flexibele service.

____

Alle projecten bekijken van Van Aarle’s Bouwbedrijf?

 

Strak landelijk met magnifieke uitstraling

Aan de rand van een Brabants dorp zette een boer zijn land te koop. De toekomstige bewoners kochten meteen maar liefst twee percelen waarop hun nieuwbouwvilla, ontworpen door Bekhuis & Kleinjan, mocht prijken. Aannemer Van Aarle’s Bouwbedrijf leidde het proces in goede banen. The Art of Living sprak met eigenaar Janry van Aarle en uitvoerder Niels van den Berg over de totstandkoming van deze kolossale strak landelijke woning.

Van Aarle’s Bouwbedrijf


“Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen

 ___

Contactgegevens:

  • Van Aarle’s Bouwbedrijf B.V.
  • De Morgenstond 11
  • 5473 HE Heeswijk Dinther