previous arrow
next arrow
Slider

Van Beem Buitenleven

Familiebedrijf Van Beem Buitenleven
Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al generaties lang wordt doorgegeven. Het bedrijf ontwikkelde zich op een natuurlijke manier door. Vanaf de akkerbouw in 1901, dat overging in kwekerij, later in tuincentrum en is uitgegroeid tot expert voor het buitenleven. Bij Van Beem kan het totale buitenleven worden ervaren. In onze 10.000M² showroom is alles te zien op het gebied van overkappingen, tuininrichting, buitenkoken, vouwwanden, zonwering en zwembaden.

Werkwijze
Bij Van Beem Buitenleven kunt u terecht voor een totaalpakket voor uw tuin, terras of balkon. Door te luisteren naar uw wensen bieden wij advies op maat en behalen we gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat. Voordat begonnen wordt aan de uitvoering op locatie produceren wij eerst een 3D ontwerp, zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Deze bekijkt u in onze bioscoop, waarbij u de 3D projectie met verschillende tijdstippen bekijkt: in de volle zon, bij schemering en in het donker.

Voor uw project krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin, overkapping of zonwering. Kortom: wij verzorgen graag uw complete tuinproject, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en ambacht hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met exclusieve A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren. De cijfers spreken voor zich, we scoren namelijk gemiddeld een 9,3!

____

Meer projecten bekijken van Van Beem Buitenleven?

 

Logo

Van Beem Buitenleven


“Van Beem is een familiebedrijf dat staat voor het luxe buitenleven. In onze 10.000M2 showroom laten wij u alles zien op het gebied van producten overkappingen, tuininrichting, buitenkoken, vouwwanden, zonwering en zwembaden.

 ___

Contactgegevens:

  • Van Beem Buitenleven
  • IJweg 177a
  • 1161 EW Zwanenburg
  • Contact:
  • Tel.: 020-49 74 662
  • E-mail: info@vanbeem.nl

 


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | feb | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Grillo


Grillo maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek…

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media