Van Bruchem Staircases steektrap met glas en glijbaan
Van Bruchem Staircases stalen trap
Van Bruchem Staircases zwevende trap met glas
Van Bruchem Staircases wenteltrappen
Van Bruchem Staircases stalen wenteltrap
Van Bruchem Staircases organische wenteltrappen
Van Bruchem Staircases
Van Bruchem Staircases zwevende trap met glazen wand
Van Bruchem Staircases stalen middenboom trap
Van Bruchem Staircases stalen wenteltrappen
Van Bruchem Staircases trappen
Van Bruchem Staircases kwartslag trappen
Van Bruchem Staircases Wenteltrappen
Van Bruchem Staircases wenteltrappen restaurant Amsterdam
previous arrow
next arrow
Slider

Van Bruchem Staircases | Exclusieve trappen

Een trap verbindt letterlijk de boven- en benedenverdieping met elkaar, maar ook figuurlijk. Met de exclusieve trappen van Van Bruchem Staircases worden boven en beneden één geheel. Dankzij meer dan 128 jaar lang ervaring in het ontwerpen en plaatsen van trappen is dit dé specialist op het gebied van trappen.

De ontwerpers gaan in overleg met de opdrachtgevers aan de slag. Zo komen alle wensen en voorkeuren goed naar voren en wordt er een trap gerealiseerd die aansluit bij het pand. De projecten zijn uiteenlopend van kantoorpanden, restaurants, hotels tot particulieren opdrachten. Geen enkele wens is te gek en er wordt altijd gewerkt naar een passende oplossing.

De trappen stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Dit komt doordat alle trappen beschikken over de revolutionaire bouwmethode LID. Dit staat voor Limitless In Design, waardoor elk ontwerp mogelijk is. In samenwerking met vooraanstaande architecten en particulieren worden de meest superieure ontwerpen gerealiseerd.

___

Meer exclusieve trappen van Van Bruchem Staircases zien?

Bijzondere wenteltrap

In dit restaurant in Amsterdam was er ruimte voor een grote extravagante trap. Voor Van Bruchem dus een uitdagende opdracht. De trap is uitgevoerd in een beton-look materiaal met ronde lijnen en stalen treden. Dit zorgt voor een robuuste en moderne uitstraling.

Eikenhouten trap

In deze hal plaatste Van Bruchem een eikenhouten trap met gedraaid, stalen hekwerk waardoor het wow-effect ontstaat.

Moderne trap

Deze trap is een werkelijke eyecatcher in dit media bureau. Van Bruchem Staircases pakte de opdracht met beide handen aan en zorgde voor een prachtig eindresultaat. Door het design van de leuningen en de details van de LED verlichting, heeft deze bijzondere trap de uitstraling van een roltrap. Toch mag je de eikenhouten treden zelf beklimmen om boven te komen.

2 LID wenteltrap New Logic

Ze zijn het paradepaardje van de entreehal van het distributiecentrum New Logic III in Noord-Brabant: de imposante wenteltrap die zich negen meter de hoogte in werkt.

Rode rechte trap

In dit schoolgebouw kun je er niet omheen: de kleurrijke rechte trap. Met het stijlvolle maar toch speelse design is de rode trap de blikvanger van het gebouw.

Stalen trap in modern jasje

De bewoners vonden het van belang dat er een trap gerealiseerd zou worden, die ook zeker de aandacht zou krijgen die hij verdient. Voor die realisatie schakelden ze Van Bruchem Staircases in.

Imposante wenteltrap

De opdrachtgevers wilden geen standaard trap integreren in het bedrijfspand. Gezien de locatie leek het een goed idee om van de trap een heus kunstobject te maken.

Trap op maat

De houten trap met zwart smeedwerk, gerealiseerd door Van Bruchem,  loopt helemaal door tot boven. Vanuit het midden van de hal kijk je helemaal naar boven tot het dakraam op zolder, waardoor de ruimte wordt gevuld met een aangenaam natuurlijk licht.

Elegante stalen wenteltrap

Van Bruchem Staircases ontwierp deze elegante wenteltrap voor een appartement in Amsterdam. De trap bevindt zich in het midden van de woonkamer en is daarmee een echte eyecatcher.

 

Van Bruchem Staircases, Exclusieve trappen, trappen, luxe trappen

Van Bruchem Staircases


“LIMITLESS IN DESIGN”

 

___

Contactgegevens:

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 20 | dec | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

HOOGSPOOR


Hoogspoor verkoopt hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media