previous arrow
next arrow
Slider

Van den Heuvel en Van Duuren | Natuursteen en keramiek

Van den Heuvel en Van Duuren is op het gebied van natuursteen en exclusieve keramiek een gevestigde vakspecialist. Het bedrijf is de perfecte partij om in te schakelen voor verschillende soort projecten. Doordat ze voldoende kennis in huis hebben, een team met echte vakspecialisten en eigen import kunnen ze jou van het begin tot het einde begeleiden.

Voor buiten én binnen

De showroom die bestaat uit 500 m2 inspiratie, is gevestigd in Breda. Hier worden alle verschillende materialen gepresenteerd en is daarom dé plek om inspiratie op te komen doen. Daarnaast staan er de vakspecialisten voor jou klaar om met je mee te denken, te adviseren, te informeren en een plan van aanpak te bedenken. Naast de overdekte showroom, is er buiten een showroom die ook maar liefst bestaat uit 500m2. Hier liggen de verschillende materialen in terrassen verwerkt, zodat je een goed beeld kunt krijgen hoe het in jouw tuin verwerkt kan worden.

Zetten van natuursteen

Niet alleen kan deze partij jouw prachtige natuursteen of keramiek leveren, ze hebben ook de capaciteit om de materialen te verwerken. Met 150 jaar ervaring van vader op zoon, kan je het leggen/zetten van dit exclusieve materiaal met een rustig hart aan dit bedrijf over laten. Zij zullen met uiterste precisie kwalitatief te werk gaan, zodat het eindresultaat altijd goed is.

___

Bekijk hier meer projecten van Van den Heuvel en Van Duuren op het gebied van exclusieve natuursteen!

  • |

 

Natuurstenen vloer

Van den Heuvel & Van Duuren legde bij twee projecten een prachtige natuurstenen vloer. Bij het ene project werden de tegels in verschillende ruimtes binnenshuis geplaatst. Bij het tweede projecten werd het buitenverblijf voorzien van een karakteristieke vloer.

Natuursteen als basis

Dit project is het visitekaartje voor Van Den Heuvel & Van Duuren en de trots voor de eigenaars van de woning. Er zijn in de woning verschillende materialen gebruikt, waaronder natuursteen, en het resultaat mag er zeker zijn.

Villa in landelijke stijl

Van den Heuvel & Van Duuren heeft deze nieuwe charmante villa in landelijke stijl verzorgd van klassieke natuurstenen vloer. De vloer sluit perfect aan bij het landelijke interieur.

Moderne natuurstenen vloer

Van den Heuvel & van Duuren verzorgde de herbestemming van een authentiek kantoorpand in Gent. De transformatie resulteert in een modern verzekeringskantoor met een grijze marmeren natuurstenenvloer.

Belgisch hardsteen

Een winkelverbouwing is voor Van dan Heuvel & Van Duuren geen onbekend gebied. Door het rechtstreekse contact met de groeves, is het mogelijk om snel te schakelen tussen de partijen en dus ook snel te leveren. Dit is een onmisbare factor wanneer er wordt gewerkt met deadlines.

Van den Heuvel en van Duuren, natuursteen, keramiek, natuursteen zetten, natuursteen binnen, natuursteen buiten, the art of living

Van den Heuvel en Van Duuren


“Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze totaaloplossing”

___

Contactgegevens:

  • Van den Heuvel en Van Duuren
  • Terheijdenseweg 469 (magazijn/showroom)
  • 4825 BK Breda
  • Contact
  • Tel. nr: 076-3030554


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 18 | sep | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media