previous arrow
next arrow
Slider

Van der Linde Architecten 

Architectenbureau Van der Linde Architecten realiseert al jaren villa’s en woningen met een sterk expressief karakter, maar tegelijkertijd ook met een warme uitstraling. Het bureau werkt zowel in commercieel vastgoed als in de particuliere markt voor het hogere segment. Van nieuwbouw tot renovaties tot verbouwingen, Van der Linde Architecten gaat pakt elk project zeer vakkundig aan.

Moderne ontwerpen

Nigel van der Linde gaat met volledige overgave te werk. “Onze ontwerpen vallen op door een modernistische stijl in de ruimste zin van het woord. Van eigentijdse boerderijstijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. In onze projecten leggen we de nadruk op functionaliteit en gebruikswaarde. We passen veel glas toe en creëren daarmee een mooie lichtinval. Het gezegde: ’less is more’ is bij onze ontwerpen vaak van toepassing. En zichtlijnen zijn belangrijk. Binnen in een woning, maar zeker ook van binnen naar buiten en andersom. Dat zie je ook in deze woning terug. Je kunt overal wegkijken; in principe kijk je nergens tegen een muur aan.”

Less is more

De stijl van Van der Linde is te herkennen aan de modernistische looks. Het maakt niet uit wat voor woning ze gerealiseerd hebben, less is more. Lijnenspel met veel glas en openheid in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleurenaccenten en materialen bepalen het uiteindelijke resultaat.

___

Meer architectonische projecten van Van der Linde Architecten zien?

  • |
  • |

 

Verbouwing

De voorkant van deze woning is onopvallend, maar redelijk ‘normaal’ wordt snel vervangen door opmerkelijke architectuur, inrichting en niet te vergeten prachtig uitzicht over de weilanden. Het zwembad ligt centraal in de tuin, ernaast is een crossbaan aangelegd voor vader en zoon om lekker te ravotten.

Moderne villa met warm karakter

De woning valt meteen op door het witte exterieur. De villa is symetrisch ontworpen en dit zie je meteen terug in de prachtige hal. De rest van het interieur geeft een warm gevoel en is gemaakt met een touche van metropolitan.

Modern en hedendaags

Het is een schitterend gerenoveerde herenhuis verscholen in het groen en ontgaat dan ook aan het oog van de meeste voorbijgangers. De aanbouw steekt af met de voorkant door de strakke lijnen. Het is een echte toevoeging aan de villa. Het heerlijke stulpje wordt omgeven door een riant terras en een sfeervolle tuin waar oud en nieuw wordt gecombineerd.

Modern landhuis

Door het perfecte ontwerp van het huis en de verhouding ten opzichte van de grote kavel, past het landhuis prachtig in zijn omgeving. Dit is Twente, waar nog ruimte is en waar nuchterheid en een gevoel voor authenticiteit de boventoon voeren. Van der Linde Architecten is trotse tekenaar van deze gerealiseerde villa.

Van der Linde Architecten, architectenbureau, totaalontwerp, ontwerpbureau, the art of living

Van der Linde Architecten


“Architectuur is met al je kennis en ervaring de wensen van de gebruikers vormgeven”

___

Contactgegevens:

  • Van der Linde Architecten
  • Onder de Linden 1
  • 7411 SK  Deventer

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media