Van der Linde Architecten 

Architectenbureau Van der Linde Architecten realiseert al jaren villa's en woningen met een sterk expressief karakter, maar tegelijkertijd ook met een warme uitstraling. Het bureau werkt zowel in commercieel vastgoed als in de particuliere markt voor het hogere segment. Van nieuwbouw tot renovaties tot verbouwingen, Van der Linde Architecten gaat pakt elk project zeer vakkundig aan.

Informatie over Van der Linde Architecten 


Slider7
Slider8
previous arrow
next arrow

Moderne ontwerpen

Nigel van der Linde gaat met volledige overgave te werk. “Onze ontwerpen vallen op door een modernistische stijl in de ruimste zin van het woord. Van eigentijdse boerderijstijl tot strakke, moderne woningen en gebouwen. In onze projecten leggen we de nadruk op functionaliteit en gebruikswaarde. We passen veel glas toe en creëren daarmee een mooie lichtinval. Het gezegde: ’less is more’ is bij onze ontwerpen vaak van toepassing. En zichtlijnen zijn belangrijk. Binnen in een woning, maar zeker ook van binnen naar buiten en andersom. Dat zie je ook in deze woning terug. Je kunt overal wegkijken; in principe kijk je nergens tegen een muur aan.”

Less is more

De stijl van Van der Linde is te herkennen aan de modernistische looks. Het maakt niet uit wat voor woning ze gerealiseerd hebben, less is more. Lijnenspel met veel glas en openheid in combinatie met de juiste lichtval en tijdloze kleurenaccenten en materialen bepalen het uiteindelijke resultaat.