Van der Padt & Partners Architecten

Van der Padt & Partners Architecten is een middelgroot architectenbureau dat gevestigd is in de Alblasserwaard. ''Ons team van veertien bevlogen vakmensen, waarvan drie Van der Padt's, werkt op hoog niveau met elkaar samen om het beste resultaat te kunnen leveren. De diensten gaan verder dan slechts het ontwerp. De opdrachtgever wordt,  indien gewenst, begeleid van aankoop tot en met de realisatie.'' Volgens Arno van der Padt is ieder project uniek en moet aansluiting vinden op de woonideeën van de opdrachtgevers. 

Informatie over Van der Padt & Partners Architecten


luxe villa, van der padt, the art of living

Van A tot Z

Het architectenbureau richt zich voornamelijk op de woningmarkt maar ook op de utiliteitsbouw. Ze werken onder andere aan bouwprojecten in alle categorieën. Denk hierbij aan vrijstaande woningen, villa’s, projectmatige woningbouw, CPO projecten, renovatie, restauratie en kantoor- en bedrijfsgebouwen. Alles onder één dak. Van der Padt & Partners architecten werkt nauw samen met verschillende specialisten, hierdoor hebben ze een breed scala aan kennis, inzichten en ideeën. Op deze manier kunnen zij ervoor zorgen dat al uw woonwensen gerealiseerd worden.

Vertrouwen

Er wordt gezorgd voor professionele begeleiding vanaf de aankoop tot de oplevering van het project. Volgens directievoerder René van Houwelingen is de directievoerder/bouwmanager de schakel tussen opdrachtgever, aannemer en interieurarchitect. Door het samenspel van alle bij de bouw betrokken partijen, waarbinnen Van der Padt & Partners Architecten als spil fungeren, krijgt het project een prachtig eindresultaat en worden alle zorgen bij de opdrachtgever weggenomen. Vakmanschap en betrokkenheid is dan ook kenmerkend voor Van der Padt & Partners Architecten.