van der Windt

Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in. Wat 55 jaar geleden begon als kleinschalig aannemingsbedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming gericht op het verzorgen van totaalconcepten in de exclusieve woningbouw.

Informatie over van der Windt


van der Windt
van der Windt
van der Windt
van der Windt
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Specialisten in het vak

Specialist zijn in exclusieve woningbouw vereist een bijzondere knowhow van toegewijde professionals. Specialisten die altijd in het belang van de opdracht­gever denken en doen. Die precies weten wat samenwerken met toonaangevende ontwerpers inhoudt. En die met duidelijke maar bovenal haalbare planningen komen. En dat alles binnen het afgesproken budget. Bij Van der Windt weet u waar u aan toe bent. Erkend vakwerk, al meer dan 50 jaar.

Woondromen realiseren

Van der Windt zet zich elke dag gepassioneerd in voor het realiseren van woondromen. En daar hebben ze een naam in hoog te houden. Uw droomwoning krijgt het niveau en unieke finishing touch die het verdient. Gerealiseerd vanuit een totaalconcept, waarmee ze alles voor u ontzorgen. Met kwaliteit van bouw, interieur én onderhoud. Zo compleet als het maar kan. Want voor van der Windt is er geen betere reclame dan een tevreden opdrachtgever.