previous arrow
next arrow
Slider

Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf is al vijftig jaar actief in de bouwsector. Het familiebedrijf is onder andere uitvoerend op het gebied van utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw.  Door te werken met eigen personeel, wordt de kwaliteit gewaarborgd. Niet alleen kwaliteit staat hoog in het vaandel, ook expertise en vakmanschap zijn terugkerende kernwaarden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de wensen van de opdrachtgevers tot in de detail kunnen worden uitgevoerd.

Innovatie

Ambachtelijke vaardigheden worden gecombineerd met kennis van de laatste bouwtechnieken. Van Dinther gaat moderne bouwprojecten dan ook niet uit de weg. Door de laatste technologische oplossingen toe te passen, kunnen veel opdrachten tot in de perfectie worden uitgevoerd. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in het vakmanschap van de medewerkers. Op deze manier kan de garantie worden geboden dat er altijd vakbekwame en opgeleide medewerkers betrokken zijn bij projecten.

Vakmanschap

De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit een brede vaste klantenkring. Denk hierbij aan (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en particulieren uit het hogere segment. De droom en/of wens van de opdrachtgevers wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Om aan deze verwachtingen te kunnen voldoen, zijn er vaklieden in dienst die kennis van zaken hebben. Voor sommige gevallen is het noodzaak dat er werk wordt uitbesteed. Echter wordt dit alleen toevertrouwd aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Alle vaklieden die betrokken zijn bij een project, houden elkaar scherp en borgen vakmanschap.

 

Meer projecten bekijken van Van Dinther Bouwbedrijf?

 

___

Contactgegevens:

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 09 | aug | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Wifimedia, domotica, audio

Wifimedia


Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica…

Rikken Keukens

Rikken Keukens


Rikken Keukens geeft advies op maat en vertaalt de wensen tot een uitvoerbaar plan…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media