previous arrow
next arrow
Slider

Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf is de geschikte partner voor het bouwen van uw droomhuis.  Toonaangevend op gebied van exclusieve villabouw met eeuwig oog voor perfectie, gedrevenheid en volmaakte afwerking kunt u bouwen op de kennis en ervaring die dit bedrijf in huis heeft. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt. Excellente kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Luxe woningbouw

Wij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. Met vijftig jaar ervaring in onder meer utiliteitbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken.

Vakmanschap

Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Wij zorgen er daarom voor dat we alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen.

De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Onze projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis zo ook voor de toekomst.

____

Meer projecten bekijken van Van Dinther Bouwbedrijf?

Landelijke Villa, Van Dinther Bouwbedrijf, Gevelbekleding, Eyecatcher, zwembad,

  • |
  • |

Landelijke villa met natuurlijke materialen

Deze riante villa is ontworpen door LA Architecten uit Veghel. Er is gewerkt met veel verschillende elementen, zo heb je een prachtig rieten dak, gestukadoorde wanden en grote glazen raampartijen.  Al deze onderdelen komen samen in het goed doordachte ontwerp van deze landelijke villa. Van Dinther Bouwbedrijf kreeg de opdracht om het ontwerp realiteit te maken.

 

Van Dinther Bouwbedrijf, houten gevelbekleding, luxe villa

Van Dinther Bouwbedrijf


“Van Dinther Bouwbedrijf is de geschikte partner voor het bouwen van uw droomhuis.”

 

___

Contactgegevens:

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 09 | aug | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Stoop Tuinen, tuinarchitectuur, buitenruimte, sfeervol, tuinen

Stoop Tuinen


Stoop Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen…

Easy Drain, badkamers, sanitair

Easy Drain


RM Sanitair is distributeur, productontwikkelaar, fabrikant en privat label specialist in de sanitair branche…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media