previous arrow
next arrow
Slider

Van Essen Keukens | Luxe keukens

25 jaar geleden begon Martin van Essen als meubelmaker en intussen is Van Essen Keukens uitgegroeid tot een welbekende luxe keuken leverancier. Met meer dan tien medewerkers in dienst voor de realisatie van luxe keukens heeft hij al diverse projecten gerealiseerd. Van landelijke tot aan industriële keukens.

Advies van A tot Z

De realisatie van een keuken is meer dan enkel het uitkiezen van kleuren, materialen en stijlen. Voor een op maat gemaakte keuken zijn er nog veel meer keuzes te maken. Samen met een team van professionals worden al deze keuzes aan de hand van een goed advies gemaakt. Zo ontstaat er een ontwerp die voldoet aan al uw voorkeuren maar daarnaast ook functioneel en realiseerbaar is.

Kwalitatieve keukens

Doordat de organisatie met uiterst zorgvuldig geselecteerde merken werkt zoals Miele, Quooker en Bora. Wordt er een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd en wordt de keuken voorzien van alle gemakken van het heden.

Interieurontwerp

Naast keukens staat van Essen ook klaar voor het interieur. Zo wordt de organisatie regelmatig benaderd voor de realisatie van garderobes, bibliotheken, radiatorkasten en volledige ruimtes in de woning.

___

Meer woningen met luxe keukens van Van Essen Keukens bekijken?

 

 

 

Strakke keuken

Van Essen Keukens heeft deze keuken ontworpen en op maat afgeleverd. Het is een echte eyecatcher geworden van de woning. Koken en tegelijkertijd uitzicht over een prachtige stad. De spots zorgen voor mooie verlichting, maar maken de ruimte ook ruimtelijk. De combinatie van materialen en de lichtinval maken het echt een plaatje!

Lichte, natuurlijke leefkeuken

Aan de Loosdrechtse plassen staat een villa met een prachtige leefkeuken. De keuken is voorzien van veel lichtinval en hier is het interieur dan ook volledig op afgestemd. Zo is er gekozen voor donkere en natuurlijke materialen om een contrast te creëren. De stalen deuren naar de gang geven de keuken een stoere uitstraling. Daarnaast is de keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel en beschikt het over genoeg opbergruimte!

Klassieke keuken

De grote klassieke keuken in het huis is uitgevoerd in krachtig groen. Vele zullen denken dat de kleur groen niet past bij een keuken. Maar deze eyecatcher bewijst het tegendeel. Door de kleur te combineren met verschillende andere elementen, past het in deze woning goed bij elkaar.

Houten keuken

De eikenhouten keuken is helemaal terug van weggeweest! We willen weer pure producten met een universele, soms wat rauwe uitstraling. Deze stoere houten keuken in Blaricum heeft zowel landelijke als moderne eigenschappen.

Donkere keuken

Als je mee wil doen met de nieuwste keukentrend, dan moet je echt gaan voor een donkere keuken.

Zwarte keuken

Wanneer je geen grote ruimte hebt voor een keuken, moet je juist voor groot gaan! Dat klinkt heel tegenstrijdig, omdat je een kleine ruimte juist groot wil houden. Maar als je een kleine ruimte vult met kleine dingen, leg je juist het accent op het kleine. Wanneer je zo’n ruimte vult met een groot, log keukenblok en riante kast, dan is de ruimte goed gevuld en hoef je er maar weinig aan toe te voegen.

Marmer keukenblad

Als je een grote ruimte hebt waar de keuken moet komen, dan kan je eigenlijk niet anders dan voor een grote keuken gaan. Een grote ruimte vullen met een compacte keuken is gewoon een grote belediging voor je huis waar je altijd spijt van zult hebben.

Moderne keuken

Wil je veel keuken in een ruimte met enkele beperkingen? Bekijk dan dit prachtige voorbeeld dat weldoordacht is. Van Essen heeft het voor elkaar gekregen om veel keuken per vierkante meter te realiseren, inclusief een weggewerkte wandkast.

Luxe keuken

We nemen een kijkje bij één van de huizen die gereed zijn. In deze prachtige villa is zo ontzettend veel te zien, zowel binnen als buiten. In dit artikel willen we in het bijzonder licht werpen op de fantastische, luxe keuken.

 

Van Essen Keukens, Luxe keukens, exclusieve keukens, keukenboer, the art of living

Martin van Essen


“‘Uniek’ heeft bij Martin van Essen de letterlijke betekenis van het woord: enig in zijn soort.

 

Van Essen Keukens

___

Contactgegevens:

  • Van Essen Keukens
  • Essenerweg 100
  • 3774 LC Kootwijkerbroek
  • Tel. | Mail
  • Tel: +31 (0) 342 47 87 97
  • Info@vanessenkeukens.nl

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media