previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Van Eyck shutters

Sfeer in een nieuw daglicht

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist in maatwerk shutters. Door de vele keuzemogelijkheden uit diverse collecties, kleuren, lamelmaten, frames en bedieningsopties passen Van Eyck shutters in ieder interieur; of dit nu modern, industrieel, landelijk of klassiek is. Doordat shutters exact op maat gemaakt worden zijn ze geschikt voor elk type raam en voor iedere raamvorm. Naast shutters kun je ook voor blinds, oftewel jaloezieën, bij Van Eyck shutters terecht.

Legio mogelijkheden bij Van Eyck shutters
Met shutters creëer je op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en sfeer in huis. Bij Van Eyck shutters kies je uit maar liefst vijf uitgebreide collecties met ieder zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Kies je voor houten shutters met of zonder zichtbare houtnerf? Of ga je voor kunststof of aluminium shutters, speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, zoals badkamers? Bij Van Eyck shutters heb je keuze uit een uitgebreide kleurencollectie beits- en lakkleuren. Toch op zoek naar een andere specifieke kleur? Geen probleem, wenskleuren zijn ook mogelijk. Welke shutters je ook kiest, je kunt rekenen op een uitmuntende kwaliteit.

Shutters zijn geschikt voor ieder type raam en iedere raamvorm; ook voor dakramen, draai-kiepramen, erkers en openslaande deuren. Heb je een rond, schuin of driehoekig raam? Hiervoor zijn shutters dé perfecte raamdecoratie. Ze worden in exact dezelfde vorm als het raam gemaakt. Bovendien kunnen shutters ook toegepast worden als roomdivider of kastdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos met Van Eyck shutters!

Van Eyck blinds
Bij Van Eyck shutters kun je ook terecht voor sfeervolle blinds. Blinds, oftewel jaloezieën, zijn horizontale lamellen die met behulp van koorden gekanteld kunnen worden én in zijn geheel op te trekken zijn. Van Eyck blinds zijn verkrijgbaar in hout en aluminium, in vele kleuren en met of zonder decoratieve ladderband. De Van Eyck blinds kleuren passen perfect bij de Van Eyck shutters collectie, zodat shutters en blinds ook prachtig te combineren zijn.

Persoonlijk advies aan huis
Van Eyck shutters verzorgt het gehele proces: van persoonlijk advies aan huis tot en met een perfecte montage. Tijdens het adviesgesprek, neemt de adviseur diverse voorbeelden en de gehele kleurencollectie mee, zodat je thuis kunt zien wat mooi past binnen jouw interieur. Alle mogelijkheden worden uitgelegd en samen met de adviseur creëer je de perfecte shutters en/of blinds passend bij jouw woonstijl. Hierna kan de adviseur ook direct een vrijblijvende prijsopgave op maat maken. Alvast meer informatie of inspiratie opdoen? Neem een kijkje op de website van Van Eyck shutters: www.vaneyckshutters.com

 

____

Meer projecten bekijken van Van Eyck shutters?

  • |
  • |

Van oud café naar indrukwekkende villa

Deze indrukwekkende villa kwam tot stand door een grootschalig (ver)bouwtraject. De opdrachtgevers wilden het geheel, dat dateert uit 1800 en jarenlang de functie had van een café, volledig vernieuwen. De shutters die gebruikt zijn in de villa zijn geleverd door Van Eyck shutters.

 

LOGO

Van Eyck shutters


“Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist in maatwerk shutters. De shutters zijn geschikt voor elk type raam en voor iedere raamvorm.

 ___

  • Van Eyck shutters
  • Oude Graaf 6
  • 6002 NL Weert
  • Contact:
  • Tel.: +31 495 71 28 44
  • E-mail: info@vaneyckshutters.com


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | feb | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Grillo


Grillo maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek…

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media