Van home-cinema’s tot domotica

iEar’ | Ultimate sound and vision

iEar’ | Ultimate sound and vision is een droom voor iedere film- en muziekliefhebber. In deze winkels kunnen belangstellende terecht voor het neusje van de zalm en het beste van het beste op het gebied van high-end audio, hifi, home-cinema’s, koptelefoons, televisies, speakers en domotica. Bang om door de bomen het bos niet meer te zien? No worries, de adviseurs van iEar’ zijn absolute product-experts die je met veel kennis van zaken graag verder helpen. Net als de professionals van de installatie-service van iEar’. Zij plaatsen en installeren alles netjes bij je thuis. Geen omkijken naar.

Home Cinema, IEar, The Art of Living

muziekliefhebber

Freek van Ham is oprichter en eigenaar van iEar’. Een echte muziekliefhebber met passie voor het vak. De missie van iEar’ is dan ook dat iedereen die dat wil, op een kwalitatief hoog niveau kan genieten van zijn favoriete film of muziek.

Kwaliteit zonder compromis

“Onze aanpak is lonend omdat we denken in totaaloplossingen”, meent Freek. We hebben een uitgebreid en gebalanceerd merkaanbod in onze winkels. Daarbij kunnen klanten objectief kiezen omdat we onafhankelijk zijn. Wij adviseren niet alleen over onze producten maar ook over complete bekabeling, integratie tot aan de uiteindelijk fysieke plaatsing waarbij al onze producten op een goede manier op elkaar worden aangesloten en afgesteld. Maar misschien nog belangrijker, bezoekers kunnen in onze winkels terecht voor een demonstratie van de apparaten. Daarom hebben we in Amsterdam drie en in Tilburg zes luisterruimtes. Daar kun je als klant onze producten uitproberen, beluisteren, bekijken, aanraken en testen.

Toekomst

Die beleving is essentieel omdat wij onze producten niet uit een brochure verkopen. In Tilburg hebben we naast deze luisterkamers onlangs een nieuwe experience-room: met de treffende naam: ‘The Living’ erbij gekregen. Wij blijven altijd de stappen zetten en mogelijkheden onderzoeken. Dat is met The Living zeker gelukt. Voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden: kom gerust eens langs en overtuig u zelf. De koffie staat altijd klaar.”

home cinema, iEar, The Art of Living