Van hottub tot stoombad: deze prachtige privé wellness has it all!

Alpha Wellness Sensations

Domaine Allard is een privé wellness gelegen in een landelijke omgeving, waar Alpha Wellness Sensations een uniek concept uitwerkte dat alle faciliteiten van warmte en water omvat. De tuin met zwembad is het middelpunt waar de wellnesservaring begint. Met inspiratie uit Bali werd de tuin voorzien van exotische planten en een warme overdekte loungehoek. In het bijgebouw tref je alle wellnessfaciliteiten, namelijk de hottub, de zoutgrot, de sauna en het stoombad.  

Hottub, prive wellness, The Art of Living

Uniek afwerkingsniveau 

Het bijgebouw waar de wellnessfaciliteiten in werden ondergebracht is volledig afgewerkt met thermisch behandeld ayoushout en heeft een overdekte uitsteek die als het ware een galerij creëert. Hierin vinden we als eerste de ronde spa Chaleur Pro. Deze hottub met massage-jets en luchtpomp geeft plaats aan 6 personen. Dit is een overloop-spa met aansluiting op buffertank van het zwembad! Ook hier is de afwerking en de toegangstrap uniform gemaakt uit het thermisch behandeld ayoushout.   

Buitengewone sfeer

De spa is aan de ene zijde geflankeerd door de unieke Krypton Pro zoutgrot en aan de andere zijde door de knappe Abstracto Pro sauna. Beide zijn qua architectuur en saunabeleving werkelijk ongeëvenaard! De zoutgrot heeft wanden van ruwe zoutblokken waartussen 100 leds verwerkt zijn voor een buitengewone sfeer. Liggend op de brede ceder banken voel je je huid en longen opkikkeren, terwijl je zelf zalig wegsmelt. De banken in de Abstracto sauna hebben een grafisch lijn in het ayoushout die weerspiegeld wordt in het lijnenspel van de fineer afwerking van de wanden en het plafond. Boven deze saunaoven zorgt een automatische opgietpomp voor een heerlijk aroma.  

 Alladins Dream 

Als laatste in het rijtje vinden we het stoombad Alladins Dream. Met zijn loungebank in zachtblauwe mozaïek, omgeven door witte muren, zweef je op een vliegend tapijt door de stoom. Wordt het te warm, dan is er de afkoelslang en met de zijdelingse kranen heb je koud en warm water binnen handbereik. Van alle wellnessfaciliteiten kan de ledverlichting een kleur naar keuze gegeven worden. Het panoramische raam van veiligheidsglas geeft je uitzicht op de tuin en laat je wegdromen naar een heerlijke vakantiebestemming. Deze wellness heeft alles: een zwembad, hottub, zoutgrot, sauna én stoombad. Hier hoef je echt nooit meer weg… 

Editor: Media team

Datum: 06-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living