Van Houtum Architecten

Van Houtum Architecten is een dynamisch architectenbureau met een rijke ervaring. Het bureau is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Op elk schaalniveau wordt er met evenveel enthousiasme en ambitie gewerkt. Het bureau bestaat uit een team van architecten en ingenieurs die deskundig zijn in het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van uiteenlopende projecten in nieuwbouw, verbouw en interieurbouw.

Informatie over Van Houtum Architecten


Van Houtum Architecten, exterieur, nieubouw

Kort en efficiënt

Het bureau is van ideevorming tot voorbij de oplevering intensief betrokken. Gedurende het gehele traject is de architect dé centrale persoon voor alle partijen. Hierdoor zijn communicatielijnen kort en efficiënt. Het bureau staat voor een aansprekende architectuur waarbij de gebouwen helder van structuur zijn en alle een eigen herkenbare identiteit hebben. Ook ontwerpt het bedrijf graag inspirerende gebouwen en staan de wensen van de klant altijd centraal.

Ambitieus bedrijf

Duurzaamheid is een belangrijk element bij het ontwerpen en de uitwerking daarvan. Van Houtum Architecten maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Dit zie je in de prachtige gebouwen die makkelijk te transformeren zijn. Ook blijft het bureau zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor herontwikkeling en hergebruik. Zo kunnen ze in de toekomst de klanten nog beter voorzien in hun wensen.