Van Houtum Architecten, exterieur, nieubouw

Van Houtum Architecten

Van Houtum Architecten is een dynamisch architectenbureau met een rijke ervaring. Het bureau is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Op elk schaalniveau wordt er met evenveel enthousiasme en ambitie gewerkt. Het bureau bestaat uit een team van architecten en ingenieurs die deskundig zijn in het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van uiteenlopende projecten in nieuwbouw, verbouw en interieurbouw.

Kort en efficiënt

Het bureau is van ideevorming tot voorbij de oplevering intensief betrokken. Gedurende het gehele traject is de architect dé centrale persoon voor alle partijen. Hierdoor zijn communicatielijnen kort en efficiënt. Het bureau staat voor een aansprekende architectuur waarbij de gebouwen helder van structuur zijn en alle een eigen herkenbare identiteit hebben. Ook ontwerpt het bedrijf graag inspirerende gebouwen en staan de wensen van de klant altijd centraal.

Ambitieus bedrijf

Duurzaamheid is een belangrijk element bij het ontwerpen en de uitwerking daarvan. Van Houtum Architecten maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Dit zie je in de prachtige gebouwen die makkelijk te transformeren zijn. Ook blijft het bureau zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor herontwikkeling en hergebruik. Zo kunnen ze in de toekomst de klanten nog beter voorzien in hun wensen.

___

Meer projecten bekijken van Van Houtum Architecten?

 

 

  • |
  • |

 

Landelijk wonen

Een eigen huis bouwen op een ruim kavel in een groene setting, wie wil dat nou niet? Deze prachtige villa met een rieten kap is ontworpen door Van Houtum Architecten.

Jaren 30 villa

Aan de rand van een stad in het gezellige Brabant staat een woning die aandacht trekt. Van Houtum architecten maakte het ontwerp voor de villa. Het resultaat is een smaakvolle klassieke jaren 30 villa met prachtige details.

Landhuis met hedendaagse touch

Het mooiste huis bouw jezelf. De huiseigenaren zijn de samenwerking aangegaan met architect Stan van Houtum. Van Houtum, die bekend staat om zijn onderscheidende architectuur met oog voor mens en omgeving, schetste een ruimtelijk opgezet landhuis.

Symmetrische architectuur

De gemeente had voor dit nieuwe huis als eis dat het een landelijke stijl zou krijgen. De bewoners zelf hadden meer een eigentijdse stijl voor ogen. Het resultaat is een combinatie van warm en modern: een eigentijds landelijke woning, ontworpen door Van Houtum Architecten.

 

Van Houtum Architecten, exterieur, nieuwbouw

Van Houtum Architecten


“Onderscheidende architectuur met oog voor mens en omgeving.”

___

Contactgegevens:

  • Van Houtum Architecten
  • Cruijgenstraat 21
  • 5469 BS Erp, gemeente Veghel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | dec | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media