Van kavel tot authentieke woning met gietvloer

DRT Gietvloeren

Wanneer een interieur ontworpen wordt is het van groot belang dat verschillende factoren op mooie wijze samenkomen, zodat het een geheel wordt dat klopt. Wanneer dit lukt, wordt een inrichting zoveel meer dan een ontwerp; het wordt een beleving. Dit waanzinnige interieur is daar het perfecte voorbeeld van. Er werd goed gekeken naar de mogelijkheden die kavel bood, maar ook naar de wensen van de opdrachtgevers en de een hedendaagse interieurstijl. Hierdoor transformeerde deze kavel tot een woning met een licht interieur. Waarbinnen zwarte accenten het moderne karakter bepalen. De verbindende factor tussen de verschillende woonruimtes is de prachtige gietvloer van DRT Gietvloeren.  

Een lichte basis  

De gietvloer speelt dus een belangrijke rol op deze kavel. Er werd dan ook niet voor niets gekozen voor een schitterende lichte vloer, die in eerste instantie niet direct alle aandacht opeist. Samen met de witte muren vormt de vloer het canvas van het interieur. Werkelijk alles past binnen deze lichte basis. Maar om de ruimtelijkheid van de woning nog meer te benadrukken werd gekozen voor rustig interieur met een eenvoudig kleurenpalet. Toch doet het geheel niet eenvoudig aan, maar voorziet het de woning juist van een uniek karakter. Naast dat de vloer uitermate mooi is, is hij ook enorm functioneel. Zo is een gietvloer eenvoudig schoon te maken, werkt hij geluiddempend en is hij brandvertragend.  

Meer over DRT Gietvloeren 

Deze mooie gietvloer werd geleverd door DRT Gietvloeren. Zij zijn al jarenlang specialist op het gebied van betonlook gietvloeren. Zij willen constant inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en daarom is innovatie altijd een van hun speerpunten geweest. Ze houden de veranderingen in de branche in de gaten en blijven daarom vooroplopen met de nieuwste trends. Daarnaast vindt het bedrijf het belangrijk dat de communicatielijnen kort zijn, zodat er snel ingespeeld kan worden op de wensen en eisen van hun klanten.  

Editor: Media team

Datum: 18-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten