Van loungeset tot ligbed, ontdek milieuvriendelijk buitenmeubilair

SUNS Tuinmeubelen

De hoogwaardige materialen en nieuwe innovaties hebben tuinmeubilair aanzienlijk interessanter gemaakt. Het bekent dat de buitenruimte met een ongekende vrijheid vorm te geven is. SUNS Tuinmeubelen snapt dit als geen ander en heeft een groot assortiment aan verschillende tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld een loungeset, eettafel of een ligbed. Als outdoor lifestyle merk zien zij de bescherming van het buitenleven als hun prioriteit. Daarom produceren zij niet alleen het mooiste buitenmeubilair, ze dragen ook op verschillende manieren bij aan het natuurbehoud.

Bewuste materiaalkeuze 

Alle SUNS producten worden gemaakt in verschillende moderne, vakkundige en milieubewuste productiefaciliteiten van over de hele wereld. Hier worden alleen maar duurzame materialen gebruikt. Een goed voorbeeld hiervan is het teak en hout, dit wordt uitsluitend verkregen met FSC- of SVLK-gecertificeerde oorsprong. Dit betekent dat het hout niet alleen fantastische producten oplevert, maar dat het ook goed is voor het behoud van de bossen. Een bewuste keuze maak je dan ook als je voor het SUNS Lido Ligbed kiest. Deze stijlvolle lounger werd gemaakt van teak.

Bijzondere productlijn 

Sinds een aantal jaar biedt SUNS ook een collectie aan die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. In een nieuw modern proces worden de flessen omgezet tot vezels. Van deze vezels kan een nieuwe stof gemaakt worden die aanvoelt als echt stof, maar wel vocht- en weerbestendig is. Dit is ideaal materiaal om een buitenkussen, vloerkleed of ligbed mee te bekleden. Hierdoor gaan de SUNS buitenproducten nog langer mee.  

Ligbed, buitenmeubilair, SUNS Tuinmeubelen

Buitenverlichting  

Tot slot biedt SUNS ook nog Solar-buitenlampen aan. Dit is een volwaardig alternatief voor buitenlampen met een stroomdraad. De lampen laden vanzelf op en de batterij gaat vervolgens 18 uur lang mee. Daarnaast biedt het mogelijkheid lampen te plaatsen op plekken waarvan je voorheen dacht dat dit onmogelijk was. Het zorgt ervoor dat je optimaal van de buitenruimte kunt genieten op ieder moment van de dag.  

Editor: Media team

Datum: 23-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen