previous arrow
next arrow
Slider

Van Mierlo Tuinen

Van Mierlo Tuinen is specialist in luxe natuurtuinen. Met een enorme creativiteit worden tuinen omgetoverd tot een avontuurlijke, groene buitenruimte. Tuinen die zorgen voor een natuurlijke wellness beleving die volledig in verbinding staat met de woning.

Tuin als thuiskomen

De tuin is in feite een verlengstuk van je huis. Daarom is het dan ook niet gek om een tuin te willen hebben die voelt als thuiskomen. Het moet een plek zijn waar je kunt genieten van luxe, comfort en een rijke natuurbeleving.

Natuur als instrument

Van Mierlo Tuinen gebruikt de natuur als instrument, het bedrijf wil de klant laten ervaren wat natuur met een omgeving en een mens kan doen. Hierbij staat ook balans hoog in het vaandel. Zowel mens, natuur en architectuur moeten volgens Van Mierlo in harmonie met elkaar samenwerken.

Tikkeltje eigenwijs

Stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs. Dat is het DNA van Van Mierlo Tuinen. Het bedrijf ziet het als een uitdaging om goed te luisteren naar de wensen van de klant, en dit vervolgens nét wat anders te doen dan anderen zouden doen.

Jouw wensen centraal

In het ontwerp van Van Mierlo speel jij de hoofdrol. De tuin moet immers aansluiten op jouw manier van leven. Er wordt goed gekeken en geluisterd naar jouw wensen en aan de hand daarvan gaat het bedrijf aan de slag om jouw droomtuin waar te maken.

____

Meer projecten zien van Van Mierlo Tuinen?

 

Van Mierlo Tuinen

Van Mierlo Tuinen


“Stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs. Het zit in ons DNA

 ___

Contactgegevens:

 ___

Contactgegevens:

  • Van Mierlo Tuinen
  • Spoorlaan 3
  • 5751 JM Deurne


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | mrt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Airspot

Airspot


Airspot is een flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen…

Umbris


Het Umbris lamellen dak: een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media