previous arrow
next arrow
Slider

Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature

Tuinontwerp | Tuinarchitectuur | Experience your Nature
Van Mierlo Tuinen is specialist in luxe natuurtuinen

Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature is specialist in luxe natuurtuinen. Een creatief, ambachtelijk en prijswinnend ontwerpbureau dat een natuurlijke wellness beleving in je tuin creëert. Avontuurlijke, groene buitenruimtes waarin je als mens kunt aarden en in verbinding staat met natuur en architectuur.

Thuiskomen

De tuin is een verlengstuk van je huis. Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature verstaat de kunst om een tuin te creëren die voelt als thuiskomen. Een plek waar je kunt genieten van luxe, comfort en een rijke natuurbeleving. Daarnaast moet de tuin vooral onderdeel worden van jouw manier van leven; jij speelt de hoofdrol in het ontwerp. Vanuit die gedachte ontstaat een groene buitenruimte waarin ook echt geleefd mag worden.

Natuurlijk

Voor van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature is een natuurbeleving in de tuin een vanzelfsprekendheid. Het geeft je jaarrond iets om naar uit te kijken en je over te verwonderen. Met hun avontuurlijke ontwerpen inspireren ze de klant om de tuin zo veel mogelijk te ervaren. Hierbij staat de balans met bestaande architectuur en het comfort om de mens te dienen hoog in het vaandel. Een mooi synergetisch geheel.

Eigenwijs

Stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs. Dat is het DNA van Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature. Het bedrijf wat al jaren prijswinnende tuinen maakt daagt zichzelf steeds uit om met de tijd mee te gaan en het net even anders te doen. En dan hebben we het niet over het creëren van trendgevoelige tuinen. Integendeel. Het zijn tijdloze natuurlijke tuinen maar dan wel met die X-factor. En ook in deze huidige tijd blijkt het belang van natuur voor mensen weer actueler dan ooit.

Wellness

Een duurzame wellness plek waar je wordt ondergedompeld in rust, luxe en comfort. Een loungeterras aan een natuurlijke zwemvijver, een sfeervol haardvuur onder een stoere overkapping, of een heerlijke sauna met een prachtig panorama; Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature vindt het een voorrecht om met de natuur als instrument te werken aan jullie nieuwe thuis. Een tuin die op alle fronten klopt en met de jaren alleen maar mooier wordt.

____

Meer projecten zien van Van Mierlo Tuinen?

 

Natuurlijke zwemvijver

Deze prachtige groene tuin laat een natuurlijke wellness zien zoals die hoort te zijn. De tuin is de perfecte plek om geheel tot rust te komen. De sauna, de natuurlijke zwemvijver, het terras, de kachel in het buitenverblijf, allemaal draagt het bij aan de sfeer en harmonie in de tuin.

Sfeervolle natuurtuin met waterloop

Deze opmerkelijke natuurtuin grenst aan de maas. De meanderende waterloop die door de tuin loopt is rechtstreeks aangesloten op de rivier, deze zit vol met leven zoals kleine visjes, rivierkreeftjes en mosselen. Is dat niet bijzonder in je tuin?

Japanse watertuin

Nadat de achtertuin van deze woning was omgetoverd tot een Japanse watertuin, was nu ook de voortuin aan de beurt! Het design van de tuin heeft een magische look een feel, je hebt echt even het gevoel alsof je je in Japan begeeft…

Natuurlijke tuin

Toen de langgekoesterde droom van de eigenaren van deze prachtige hoeve uitkwam, was hun plaatje bijna compleet. De hoeve onderging een spectaculaire verbouwing met als resultaat een stoere, moderne langgevelboerderij met grote raampartijen. Om hun droom volledig te vervullen heeft Van Mierlo Tuinen een prachtige natuurlijke tuin aangelegd.

Eigentijdse vertaling van de Japanse tuin

Je kunt er naar blijven kijken, naar die foto’s van de Japanse tuin waar Van Mierlo Tuinen twee prestigieuze Britse prijzen mee won. En er gebeurt nog iets anders. Door de silhouetten van de bomen, de sierlijkheid van de verschillende bladvormen en de grote waterpartij word je in de energie van de tuin gezogen.

Luxe wellness tuin

De tuin anno 2020 is niet meer compleet zonder wellness elementen. De eigenaren van dit perceel hebben dat goed begrepen. Deze luxe wellness tuin is helemaal ingericht voor de gezelligheid en ontspanning van het hele gezin.

 

Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature 


“Een tuin neemt een belangrijke plek in ons leven in. Ze leent zich bij uitstek om in te aarden. Om zó dicht bij je eigen natuur te komen.”

 ___

Contactgegevens:

  • Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature
  • Spoorlaan 3
  • 5751 JM Deurne


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | mrt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

van der Windt


Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in…

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media