Van Mierlo Tuinen

Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature is specialist in luxe natuurtuinen. Een creatief, ambachtelijk en prijswinnend ontwerpbureau dat een natuurlijke wellness beleving in je tuin creëert. Avontuurlijke, groene buitenruimtes waarin je als mens kunt aarden en in verbinding staat met natuur en architectuur.

Informatie over Van Mierlo Tuinen


Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
Van Mierlo Tuinen
previous arrow
next arrow
 

Thuiskomen

De tuin is een verlengstuk van je huis. Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature verstaat de kunst om een tuin te creëren die voelt als thuiskomen. Een plek waar je kunt genieten van luxe, comfort en een rijke natuurbeleving. Daarnaast moet de tuin vooral onderdeel worden van jouw manier van leven; jij speelt de hoofdrol in het ontwerp. Vanuit die gedachte ontstaat een groene buitenruimte waarin ook echt geleefd mag worden.

Natuurlijk

Voor van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature is een natuurbeleving in de tuin een vanzelfsprekendheid. Het geeft je jaarrond iets om naar uit te kijken en je over te verwonderen. Met hun avontuurlijke ontwerpen inspireren ze de klant om de tuin zo veel mogelijk te ervaren. Hierbij staat de balans met bestaande architectuur en het comfort om de mens te dienen hoog in het vaandel. Een mooi synergetisch geheel.

Eigenwijs

Stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs. Dat is het DNA van Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature. Het bedrijf wat al jaren prijswinnende tuinen maakt daagt zichzelf steeds uit om met de tijd mee te gaan en het net even anders te doen. En dan hebben we het niet over het creëren van trendgevoelige tuinen. Integendeel. Het zijn tijdloze natuurlijke tuinen maar dan wel met die X-factor. En ook in deze huidige tijd blijkt het belang van natuur voor mensen weer actueler dan ooit.

Wellness

Een duurzame wellness plek waar je wordt ondergedompeld in rust, luxe en comfort. Een loungeterras aan een natuurlijke zwemvijver, een sfeervol haardvuur onder een stoere overkapping, of een heerlijke sauna met een prachtig panorama; Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature vindt het een voorrecht om met de natuur als instrument te werken aan jullie nieuwe thuis. Een tuin die op alle fronten klopt en met de jaren alleen maar mooier wordt.