Van oude Jaren ’70 woning tot droomhuis

Keeldar Projecten

Een grondige verbouwing was nodig om van deze jaren ‘70 woning een droomhuis te maken. Vrijwel iedere ruimte werd onder handen genomen en niets bleef hetzelfde. Verantwoordelijk voor het bouwproces was Keeldar Projecten. Zij nemen veel verbouwingen voor hun rekening en staan bekend om het kwaliteitsniveau waarmee zij huizen en kantoren om weten te toveren. Tijdens een verbouwing houden zij rekening met de wensen en eisen van hun klanten, waardoor zij de klanten volledig weten te ontzorgen. De jaren ’70 woning is een erg mooi en interessant totaalconcept geworden.

Veel werkzaamheden

Deze villa werd dus volledig gestript om vervolgens weer netjes opgebouwd te kunnen worden. Het ontwerp nam Studio Ruim uit Amsterdam voor zijn rekening en Keeldar Projecten deed de uitvoering. De uitvoering bestond uit erg veel verschillende werkzaamheden, die aantonen dat Keeldar Projecten een veelzijdig bedrijf is. De sloopwerkzaamheden, de complete E en W installatie, het leggen van vloerverwarming, timmerwerkzaamheden, stuc- en schilder werkzaamheden, het tegelwerk, aluminium gevelkozijnen en de badkamers; Keeldar projecten wist zo iedere ruimte een fenomenale uitstraling te geven. Er werd een prachtige verbouwing gerealiseerd waarbij de bewoners volledig zijn ontzorgt.

Voor en na de verbouwing

Wanneer je de voor en na foto’s bekijkt, zie je wat de verbouwing voor het jaren ‘70 huis heeft gedaan. Overal waar je je nu het huis begeeft voel je een exclusieve, luxe ambiance. Het doordachte lichtplan, de rijke materialen en de nette afwerking spelen daar een belangrijke rol in. In de badkamer zie je bijvoorbeeld dat in de inloopdouche een lichtstraat werd gerealiseerd, ook werden er marmer tegels geplaatst en werd er gestukt met beton ciré. Het hele ontwerp van de badkamer klopt dan ook tot in detail. Hetzelfde geldt voor de andere ruimtes in het huis.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 08-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Keeldar Projecten