Van oven tot fornuis, maak kennis met Steel Benelux

Steel Benelux B.V.

Steel Benelux staat voor daar waar schoonheid en functionaliteit elkaar ontmoeten. Zij houden rekening met de nieuwste trends op het gebied van keukens en combineren dit met een uitgesproken Italiaans design en een passie voor koken. Op deze manier produceren zij de meest spraakmakende producten die passen bij vrijwel iedere keuken. Daarom laten we je graag kennis maken met een aantal van hun meest fantastische producten, zoals bijvoorbeeld een fornuis met een luxe ingebouwde oven.  

STEEL Genesi serie 

Allereerst hebben we het graag over de vernieuwde STEEL Genesi serie. Dit is een serie fornuizen die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Deze fornuizen zijn schuin naar achter gekanteld waardoor ze eenvoudig af te lezen zijn en de bedieningsknoppen zijn op de meest ergonomische manier te bedienen. Daarnaast kun je kiezen uit een grote verscheidenheid van voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. De ingebouwde oven is bovendien voorzien van Innvent heteluchttechniek en dankzij de ECO-modus kun je energiegebruik beperken.  

STEEL Mistral fornuis 

Kies je voor de hoogste kwaliteit en de laatste trend op het gebied van culinaire techniek, dan kies je voor het drie in één STEEL Mistral fornuis. Dit is het eerste fornuis waarin een high-end oven, een revolutionaire inductiekookplaat en een krachtige kookveldafzuiging werden geïntegreerd. Dit betekent dat je geen lompe afzuigkap hoeft te plaatsen, dat je heerlijk veilig kunt koken, meer ruimte hebt op het inductiekookveld en dat je kunt genieten van een oven met de perfecte hete luchtverdeling.  

GEA Outdoor collectie 

Tot slot laten je graag ook nog kennis maken met de nieuwe GEA outdoor collectie van Steel Benelux. Dit is een prachtig keukenblok dat staat voor de essentie van Italiaans Design. Ook kenmerkt dit product zich door het hoge afwerkingsniveau, de functionaliteiten en zijn geweldige prestaties. De GEA Outdoor collectie kan gecombineerd worden met de Swing barbecue, verschillende werkbladen, inbouw gasbranders en spoelbakken. Het staat voor de perfecte integratie van koken in de buitenruimte. 

Editor: Media team

Datum: 28-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Steel Benelux B.V.