Van plan tot aanleg: zorgeloos een moderne tuin laten aanleggen

Sparq Tuinen

De tuin aanleggen kan een hele klus zijn. Je hoofd loopt waarschijnlijk over van de ideeën, maar deze concreet maken wordt lastig. Droom je bijvoorbeeld van een mooie moderne tuin met een luxe loungehoek of is een strakke tuin met veel groen waar jij naar op zoek bent? Bij Sparq Tuinen kun je terecht voor het totaalpakket; een schitterend tuinontwerp en de volledige aanleg. Je wordt volledig ontzorgt!

Moderne tuin

Laten we het voorbeeld van de moderne tuin erbij pakken. Als je denkt aan een moderne tuin zal je ongetwijfeld denken aan veel wit, grijze stenen, strakke lijnen en vooral: weinig ruimte voor groen. Maar niets is minder waar, ook in een moderne tuin is er ruimte voor de natuur. Hier wordt je omgeving niet alleen mooier van, maar veel groen is ook goed voor de mens. Het zorgt simpelweg voor ontspanning. Wie dit als geen ander snapt en weet hoe je dit uitbalanceert is Sparq Tuinen. Zij hebben al veel moderne tuinen vanaf begin tot eind mogen realiseren. In hun ontwerpen wordt altijd gezocht naar een balans tussen levendig en strak, alles behalve saai of standaard!

Plannen concreet maken

Een tuinarchitect kan je dus altijd helpen om je plannen concreet te maken. Sparq Tuinen doet dit bijvoorbeeld door op een technische manier naar jouw tuin te kijken. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat hebben zij voor hun klanten begrijpelijk gemaakt. Geen technische tekening, maar een 3D-ontwerp zodat je de tuin direct voor je kunt zien. Je kunt er zelfs een digitale wandeling doorheen maken. Hiermee creëert Sparq Tuinen strak vormgegeven tuinen, die zij weelderig weten in te vullen. Tijdens dit proces spelen kwaliteit en divers materiaalgebruik een belangrijke rol.  Sparq Tuinen gaat niet voor eenvoudig, maar ze weten je vanaf het allereerste begin te verrassen.

Editor: Media team

Datum: 20-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Sparq Tuinen