Van Tiel Haarden

Een haard speelt een belangrijke rol in de woning. Het is de plek waar sfeer en gezelligheid samenkomen, mooie gesprekken worden gevoerd en ideeën ontstaan. Van Tiel Haarden in Veghel weet hier alles van en legt de nadruk op beleving die bij uw situatie past! In de loop der jaren is Van Tiel Haarden uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sfeerwarmte. In de 1.200 m2 grote showroom vindt u verrassende voorbeelden van uiteenlopende haardopstellingen, technologieën en materialen.

Projecten van Van Tiel Haarden

Informatie over Van Tiel Haarden


van tiel 1
van tiel 2
van tiel 3
van tiel 4
van tiel 5
van tiel 6
van tiel 7
van tiel 8
van tiel 9
van tiel 10_
previous arrow
next arrow

“Door de diversiteit in aanbod en brandstoffen, is het mogelijk om in iedere situatie een sfeervolle opstelling te creëren,” vertelt eigenaar Toon van Tiel. “Wij werken met gerenommeerde haardmerken op alle mogelijke brandstoffen (elektriciteit, aardgas, propaan, hout of bio ethanol) en kunnen zodoende inspelen op de veranderende klantbehoefte. De vraag naar haarden zonder rookgasafvoer en geschikt voor CO2 neutrale woningen, neemt zienderogen toe. De allernieuwste technieken van elektrische haarden, sluiten hier naadloos op aan. Een realistisch vuurbeeld, met geen of minimale warmteafgifte is ideaal in deze situatie.”  

 Van haard tot interieur 

“In onze eigen werkplaats kunnen we haarden op maat vervaardigen; een echt stukje ambachtelijk maatwerk! Om de haardopstelling compleet te maken, kan ook het interieur rondom de haard meegenomen worden in het ontwerp. Denk hierbij aan haardmeubels en toebehoren van bijvoorbeeld natuursteen, staal en glas. Onze vakspecialisten, waaronder onze eigen interieurarchitecten, werken vol overgave om het droomontwerp van iedere klant te realiseren. Daarnaast willen we onze uitgebreide kennis, ervaring en creativiteit actief delen met anderen in het interieur vak. Ons doel is om hét kennis- en inspiratiecentrum voor vuurbeleving te zijn en te blijven! Van ontwerp tot realisatie.”