Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
Jumbo Barneveld, zonwering, overkappingen
previous arrow
next arrow
Slider

Van van Ee

Ontdek de stijlvolle oplossingen van Van van Ee: van luxe overkappingen en innovatieve zonweringen tot duurzame aluminium en kunststof kozijnen. Van van Ee gaat voor stijlvol én praktisch. Dit met de nodige passie voor design en vakmanschap. Waarom? Om altijd te kunnen ervaren hoe mooi het buitenleven is alsof we er zelf onderdeel van uitmaken. Het hele jaar door, van seizoen op seizoen.

Designoverkappingen

Genieten van het buitenleven, echt ervaren. Dat is waarom Van van Ee luxe en comfortabele designoverkappingen maken. Deze overkappingen vergroten jouw leefruimte en tuinbeleving als nooit tevoren. Een overkapping dient als een verlengstuk van je huis, met als voornaamste doel: het binnen- en buitenleven in perfecte harmonie samenbrengen.

Maatwerk

Of het nu gaat om een houten terrasoverkapping, een complete buitenkamer, nieuwe kozijnen of hoogwaardige rolluiken, het maatwerk van Van van Ee zorgt ervoor dat het gerealiseerd kan worden. Altijd afgewerkt tot in detail en bestaande uit hoogwaardige materialen. Voor iedere wens, voor iedere tuin en voor ieder huis heeft Van van Ee een oplossing. Dus ook voor die van jou.

Innovatie

Een van de krachten van Van van Ee is, naast het exclusieve design, het continu blijven innoveren. Een voorbeeld hiervan is het toepassen van nog duurzamer materiaal, dat meteen ingezet kan worden. Het bedrijf heeft namelijk een groot voordeel: Van van Ee beheert het gehele proces zelf. Van concept tot productontwikkeling en van fabricage tot montage.

____

Meer projecten zien van Van van Ee?

  • |

 

Design terrasoverkappingen

Deze terrasoverkapping met lamellen is niet alleen voor praktische doeleinden maar past ook nog volledig bij de stijl en sfeer van de woning. Het is een stijlvolle toevoeging om te kunnen genieten van zon, schaduw, bescherming tegen de regen en natuurlijke ventilatie.

Complete tuinoverkapping

Niet zo gek dus dat ook deze huiseigenaren ervoor hebben gekozen om hun huis en tuin met elkaar te verbinden middels een complete tuinoverkapping van Van van Ee. Hier vertoeven is eigenlijk het beste van twee werelden.

 

Van van Ee


“Voor iedere wens, voor iedere tuin en voor ieder huis hebben wij een oplossing.

 ___

Contactgegevens:

  • Van van Ee
  • Boylestraat 56
  • 6718XM Ede


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | feb | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media