Ventileren met stijlvolle shutters

Fractions

Een gezonde frisse omgeving is een belangrijke voorwaarde voor optimaal leef comfort. In iedere ruimte geldt dat ventileren van wezenlijk belang is. Je kunt natuurlijk gewoon regelmatig het raam open zetten, maar als je stijlvol wilt ventileren kun je ook kiezen voor de design shutters van Fractions. Deze shutters hebben een fantastisch design en zijn daarnaast ook nog erg functioneel. Er werd een serie aluminium shutters ontworpen die zorgen voor een unieke uitstraling en passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Naast dat ze een esthetisch hoogwaardig design hebben, zijn de shutters dus ook erg praktisch. Ze ventileren, zorgen voor privacy en licht regulering.

Shutters, ramen, verduistering, plantenbak, The Art of Living

Spelen met licht 

De verschillende ontwerpen van deze collectie zorgen voor een spannend spel van schaduw en licht in de woning. Daglicht wordt niet eerst weerkaatst op de lamellen, maar valt rechtstreekst door de patronen de kamer in. Dit resulteert in een prachtig lichtspel met bijzondere vormen. De zeven verschillende patronen geven de ruimte elk een volstrekt verschillende sfeer. Daarnaast kun je ook nog spelen met de shutters door ze wat verder of wat minder ver open te zetten. Zo bepaal je eenvoudig de gewenste lichtintensiteit in iedere ruimte.  

 

Shutters, Fractions, ramen, verduistering, plantenbak, The Art of Living

Ventileren 

Deze collectie shutters is gemaakt van roestvrij aluminium, waardoor je ze ook in de badkamer en in de keuken kunt plaatsen. Vooral op plekken waar goed geventileerd moet worden is het verstandig deze shutters te monteren. Denk bijvoorbeeld aan een vochtige badkamer, daar moet dagelijks geventileerd worden. Doordat de shutters van Fractions goed bestand zijn tegen vocht en temperatuurverschillen zijn ze erg geschikt voor ventilatie in deze ruimtes.  Daarnaast kunnen de shutters toegepast worden op een draaiklep raam of op een kantel kiepdeur. Het slanke materiaal waarmee de shutters zijn gemaakt laat dit toe en zorgt voor een naadloze aansluiting met het kozijn. Zo kunnen de shutters van Fractions gewoon mee draaien, waardoor ventileren geen probleem is.  

Editor: Media team

Datum: 11-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions