Verbakel Groenservice

De aanleg van een nieuwe tuin begint met een ontwerp. Een volledig ontwerp van onze tuinarchitect behoort tot de mogelijkheden. Al een ontwerp laten maken door een externe tuinarchitect? Geen probleem. Wij voeren het werk graag uit.

Informatie over Verbakel Groenservice


previous arrow
next arrow

De aanleg van een tuin omvat vele facetten. Zo geeft de juiste sierbestrating de tuin een enorme uitstraling. Wij kunnen u begeleiden en adviseren bij het uitzoeken van het juiste materiaal. Met een overkapping of veranda wordt de binnenruimte met de buitenruimte verbonden. De veranda’s en overkappingen kunnen wij maken van iedere gewenste houtsoort en op ieder gewenst formaat. Datzelfde geldt voor een sfeervolle vlonder. En ook groen mag zeker niet ontbreken. Passende beplanting zorgt voor sfeer en privacy in de tuin.   

Wij hebben veel ervaring met het verwerken van exclusieve materialen zoals Millboard, aluminium pergola’s, stuclook tuinmuren en watertafels. Ook voor het plaatsen van een zwembad draaien wij onze hand niet om. De aanleg van uw exclusieve oase van rust is bij ons in vakkundige handen. 

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. In een open en vrijblijvend gesprek worden de wensen en behoeften besproken. We denken mee in alle mogelijkheden en zetten deze graag uiteen. Er is altijd sprake van duidelijke en overzichtelijke communicatie. Korte lijnen, daar houden wij van.  

Inmiddels bestaat ons bedrijf al meer dan 25 jaar. Onze visie op klantgericht werken is in die jaren onveranderd gebleven: persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!