composiet schutting, the art of living, blog

Verdiep je eens in een composiet schutting!

Ben je specifiek op zoek naar een schutting van composiet? Of ben je je nog aan het verdiepen in de vele mogelijkheden op het gebied van schuttingen? Wij vertellen je graag waarom een schutting van composiet de beste keuze is. Kies voor tuinschermen of losse composiet planken en stel zo helemaal zelf je eigen schutting samen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus er zit altijd een schutting naar wens bij! Vergelijk de verschillende kleuren en hoogtes met elkaar en kom zo tot de schutting van composiet die het best aansluit bij jouw wensen en eisen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over de composiet schuttingen van Henderson Living.

De vele voordelen van een composiet schutting

Wanneer je kiest voor een schutting van het materiaal composiet profiteer je van vele voordelen. Dankzij het duurzame materiaal gaat een schutting van composiet minimaal tien jaar mee. Hierdoor heeft de schutting in deze jaren weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast is een composiet schutting milieuvriendelijk, waterbestendig en rot- en schimmelvrij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de schutting wanneer deze enkele jaren buiten staat. Doordat de schuttingen van Henderson Living altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen verkleuren deze niet. De kleur die je online bestelt, is ook de kleur die over 10 jaar nog op je composiet schutting zit.

Ontvang een gratis proefstukje!

Vind je het lastig om online in te schatten welke kleur je voorkeur heeft? Of zou je het materiaal composiet graag eens in het echt willen zien? Kom dan langs in onze showroom en bekijk met eigen ogen alle producten van Henderson Living. Een andere mogelijkheid is om in onze online shop een gratis proefstukje van een composiet schutting te bestellen. Je ontvangt dan een proefstuk van het materiaal dat wordt gebruikt voor schuttingen, in een kleur naar keuze. Zo kun je een goede inschatting maken of het materiaal en de kleur voldoen aan jouw eisen en wensen.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratieplatform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.