Verduurzamen met de glazen vouwwanden van Solarlux

Solarlux

Steeds meer Nederlandse woningbezitters zien de voordelen van verduurzamen en nemen maatregelen om hun woning duurzamer te maken. Vaak wordt gekozen voor de verbetering van isolatie. Denk aan het vervangen van glas of het optimaliseren van dakisolatie. Echter kan dit wel negatieve gevolgen hebben voor het binnenklimaat. Het is belangrijk dat jouw woning nog steeds goed kan ventileren om zo de luchten woonkwaliteit te waarborgen. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen door een glazen vouwwand, van Solarlux, te laten plaatsen. Hiermee haal je de zon in huis en bespaar je op verwarmingsenergie. 

Verduurzamen, vouwwand, Solarlux

Verduurzamen en andere voordelen 

Naast dat een glazen vouwwand verduurzamen bevordert kent het product ook tal van andere voordelen. De royale glaspartijen van een vouwwand zorgen bijvoorbeeld ook voor een bijzonder en vrij woongevoel. Bovendien kun je de wand volledig of gedeeltelijk openen om zo frisse lucht binnen te laten treden en een charmante verbinding tussen de binnen- en buitenruimte te creëren. De vouwwanden van Solarlux zijn in de regel onderhoudsarm en eenvoudig te bedienen, om zo nog een paar voordelen op te noemen. De afzonderlijke elementen laten zicht tot een smal vleugelpakket naar de zijkant vouwen.  

Verduurzamen, vouwwand, Solarlux

Meer over Solarlux 

Door de ervaring die Solarlux door de jaren heen heeft opgedaan hebben zij een veelzijdig en uitgebreid assortiment weten te ontwikkelen. Ook kan een hoge kwaliteit gegarandeerd worden doordat de wanden stormvast en inbraak werend zijn. Het bedrijf is een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Ze zijn dan ook meerdere keren bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer over Solarlux en de glazen vouwwanden te weten komen, breng dan een bezoekje aan hun showroom of bekijk de website. 

Editor: Media Team

Datum: 05-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Solarlux