sexy maatwerkinterieur, huis van strijdhoven, the art of living, maatwerk interieur

  • Huis van Strijdhoven
  • Gemullehoekenweg 59
  • 5062 CA Oisterwijk

Verfijnd maatwerk interieur | Huis van Strijdhoven

In een grote, bruisende stad in ons mooie landje ligt dit prachtige, ruime penthouse omgeven door groen. De opdracht was om een open karakter te creëren waardoor het gevoel van een loft werd bewerkstelligd. Voor alle ruimtes hebben de professionals van Huis van Strijdhoven een maatwerkinterieur getekend. Het penthouse beschikt over een zeer ruim terras met een 270° graden spectaculair uitzicht. Deze setting leent zich er perfect voor om een verfijnd interieur te realiseren!

Vloeiende overgangen

Geïnspireerd door de groene ambiance, hebben ze natuurlijke tinten laten weerspiegelen in het interieur en een ontwerp ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de bewoner. De op maat gemaakte roomdivider/kastenwand midden in de ruimte zorgt voor een ruimtelijke sfeer en een loftachtig uitstraling. Door de materiaalkeuze en stoffering lopen de diverse ruimtes vloeiend over in elkaar en door gebruik te maken van interieurbouw zorgen de op maat gemaakte meubelen voor een functionele en sfeervolle uitstraling.

sexy maatwerkinterieur, huis van strijdhoven, the art of living, maatwerk interieur

Intiem samenkomen

De setting van de living is donker; het is een plek voor intiem samenkomen. De riante bank biedt ruimte aan een groot gezelschap. De salontafel is praktisch door haar omvang, maar ook een echte eyecatcher vanwege het moderne design. Doordat de tafel op een tweede level gebruikt kan worden, krijgt zij ook de functie van een etaleerplank. De bronzen glans in accessoires, het behang en de lampen is een speelse touch binnen dit maatwerkinterieur.

Meer over Huis van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met een showroom van 500 m2 in Oisterwijk. Daar kun je de sfeer proeven van luxe interieurs met een comfortabel woongenot. Materialen, meubels, wandafwerkingen: je krijgt er een indruk van alle mogelijkheden, de stijl van het ontwerpbureau en hun manier van werken. Eigenaar Kees van Strijdhoven ontwerpt interieurs die bekend staan om hun comfort, rust, balans, sfeer en eigenheid. Daarbij staat een luxe uitstraling garant.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Huis van Strijdhoven

____

____

Meer projecten van Huis van Strijdhoven bekijken?