Verfijnde badkamercollectie

Duravit

White Tulip is een verfijnde badkamer collectie die aansluit bij iedere badkamerstijl. Van ligbad, tot wastafels, toiletten en bijpassende spiegels, deze collecte is volledig en compleet. Het bijzondere ontwerp van al deze onderdelen volgt de vorm van een bloeiende tulp, waardoor een organische collectie met een eigen karakter ontstond. Vakmanschap en de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de collectie voldoet aan de hoogste eisen.  

Verfijnde badkamercollectie, Keramiek, Duravit, The Art of Living

Wastafel als blikvanger 

Eén van de blikvangers van deze collectie is toch wel de vrijstaande wastafel van keramiek. Deze is leverbaar met een wand- of vloeraansluiting. Deze wastafel is voorzien van een esthetisch gevormde, licht naar buiten lopende rand en gaat geweldig samen met de speciaal ontworpen kranen. Heb je toch liever een andere vorm wastafel, dan kun je kiezen voor een ronde wastafel in dezelfde stijl.  

Hygiëne stipt op één 

Passend bij deze wastafel en het verfijnde keramiek zijn de staande en hangende toiletten en bidets. De stijl van de gehele collectie is ook weer duidelijk te herkennen in deze producten. Daarnaast zijn ze voorzien van een nieuwe HygiëneFlush spoeltechniek. De perfect doordachte waterstroom zorgt voor de ideale en meest grondige spoeling, wat bevorderlijk is voor de hygiëne in jouw badkamer.  

Duurzaam design 

Andere onderdelen zoals de spiegels, badkamerkasten en een bad van keramiek maken de collectie volledig. Ze zijn al even elegant en verfijnd als de rest van de serie. Het doel achter deze collectie is dat er zo lang mogelijk genoten kan worden van de producten. Daarom zijn de half glanzende oppervlakken van meubels voorzien van een speciale laag lak, zodat kleine krasjes verdwijnen en de meubels er altijd als nieuw uitzien. Bent u benieuwd geworden naar de collectie kijk dan eens bij Duravit, voor nog meer badkamer inspiratie.  

Editor: Media team

Datum: 14-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Duravit